Resa

Imorgon fm åker jag till Västerås. Känns lite segt med tågresan men det ska bli ganska skönt att komma bort lite och att träffa Jennifer. På fredag ska vi på Globen Horse Show där Emelie Brolin ska vara med och rida clinic för Anky. Att vara i globen är häftigt och ännu häftigare att se någon som man känner rida där! Förstår om Empa e lite nervös, så många som tittar! Efter föreställningen så går vi nog ett tag i annexet och tittar på alla hästgrejer. Köper nog inget till mig själv, men det finns ju andra som jag kanske kan köpa nåt till ;) Sen blir det nog globenshopping och förhoppningsvis träffa Emelie =)

 Vad vi kommer hitta under resten av min vistelse i västerås vet jag inte. Förmodligen mest bara ta det lugnt, promenera och prata massa tjejsnack, när inte Daniel e med förstås ;)

Jag kommer hem på lördagkväll så på söndag blir det nog till att plocka fram adventsljusstakar, stjärnor och byta gardiner(Emelie frågade idag när vi ska hänga upp julgardinerna och när det är advent)

Nästa gång jag skriver kan det hända att det hunnit bli december.

Kram

Ps. På lördag har vi bott 2år i huset!!

Längtar

Nu längtar jag faktiskt rejält mycket efter Emelie! Jag skjutsade henne till bussen i fredags morse och det ska bli så skönt att få hämta henne på dagis idag efter jobbet. Jag pratade med mamma i telefon i morse och hon sa att Emelie har varit helt otroligt duktig och snäll hela helgen! Bussresan gick hur bra som helst både dit och hem, inge gnäll och tjat alls. Mammas stora duktiga tjej! =) Felicia blev överlycklig när Emelie kom på dagis imorse(mamma skjutsade dit henne lite senare eftersom de kom hem så sent igår kväll). Emelie blev nog lika glad hon, de har ju aldrig varit ifrån varandra så länge tidigare.
                 
Emelie söt utan flätor.....................och med flätor
                                          
Imorse åkte Jimmy iväg till Bräcke och kommer hem imorgon em. Han har inte träffat Emelie sen i onsdags morse så det blir nästan en hel vecka. Jag blir ofta avundsjuk på Jimmy som får åka så mycket i sitt jobb, men jag har förstått att "res-jobben" inte alltid är så roliga(och arbetsdagarna blir ofta mycket längre).

Vi hade ju sett fram emot att "bara" ha ett barn i helgen. Men det lilla barnet va desto gnälligare, vilket visade sig bero på fyra tänder som vill komma upp samtidigt. Imorse va jag i valet och kvalet om jag skulle stanna hemma med henne eller inte. Åkte ändå och sa till dagispersonalen att ringa mig om det uppstod nåt problem. 
                
Här ser Felicia lite galen ut..................och här väldigt lugn och nyvaken


Helgen har varit ganska mysig ändå. I fredags åt vi middag hemma hos Simon & Johanna(fast senare när vi kom hem blev Jimmy lite sur på mig för att jag bara höll på att klippa och klistra in kort ist för att mysa i soffan. Men när jag har fått en hel hög med kort så är det ju så kul!!) I lördags åkte Jimmy iväg på morgonen för att lägga golv i sin lillasysters lägenhet och kom hem till middagstid. Jag fick barnvakt och passade då på att träna =) På kvällen blev det mys och film i soffan. Igår tog vi det mest bara lugnt. En lite promenad sen tittade vi på skidstafetten, heja Sverige!! På em fixade vi middag till svärfar som fyllde år. Jimmys systrar och farmor kom oxå. Vi gjorde en ost-skinkpaj och en tacopaj och till efterrätt blev det marängsviss, så gott!

Nu är jag så hungrig, tur att det snart är lunch!

Kram

Julkort

Igår tog jag kort på barnen för att försöka göra julkort ett julkort, gick ju sådär......
                                         







Hmm, nåt blev iaf hyfsat, vi får väl se hur det blir. Har hört att korten inte behöver vara helt perfekta heller =)

Kram


GD:n, cool kvinna!

Idag var arbetsförmedlingens generaldirektör på besök i Östersund. Vi som ville fick gå dit och lyssna, självklart tog man chansen ;) Min första tanke var; vilken cool kvinna! Hon använde ett lite annorlunda språk för att vara så "högt uppsatt", lite svordommar och inga krångliga konstiga ord. Hon har även humor och skämtade mycket.  "Jag är så här och det är därför jag inte vill ha media med mig när jag pratar med min personal!" Tiden mellan 10-11.30 gick väldigt fort och det var intressant =)


Angeles Bermudez-Svankvist

Nu jobbar jag bara några minuter till sen ska jag hämta barnen och åka till bvc(Emelies 4-års koll)

Stor kram(som Angeles skriver i sina brev till de anställda inom arbetsförmedlingen)

Trafikolycka

Jag vill tända ljus för de tre unga personer som omkom i en trafikolycka natten mot söndag. Nu när man själv är förälder så kan jag föreställa mig hur jobbigt och svårt det måste kännas som anhörig.


Tre ljus för tre liv.

Imorse vaknade jag med huvudvärk och ville verkligen inte kliva upp, men jag gjorde det ändå. Huvudvärken gick ganska snabbt över och nu känns det ganska bra.

Nu ska jag uppdatera marvin och det är inte länge kvar på arbetsdagen =)

Kram

Ont i magen

Sitter och funderar på om jag ska gå hem från jobbet eller inte för jag har så ont i magen! Men jag slutar ju om två timmar så det känns som att jag kanske kan stå ut den tiden.....Jag har haft ont i magen till och från nu i flera dagar. Trodde först att det berodde på "den speciella veckan" som är varje månad, men då brukar magontet kännas annorlunda och den veckan är över nu. Kan det kanske ha att göra med homeopat-tabletterna som jag har ätit drygt en vecka. Jag vill ju bara vara frisk nu så att jag kan träna och umgås med min familj utan att va irriterad för att jag har ont eller e trött!

I lördags på festen kände jag en känsla som jag aldrig tidigare har känt. Det har ju gått drygt två år sedan pappa dog och visst har jag varit ledsen flera gånger men inte känt som jag kände i lördags(alkoholen gjorde väl inte saken bättre heller) Några av mina kompisar dansade med sina pappor och då kom känslan av att "min pappa finns ju faktiskt inte längre"! Han var väl inte världens bästa pappa och vi hade inte så bra kontakkt på slutet men han var ju trots allt min pappa! När jag kom hem och la mig i sängen kom tårarna. Jimmy blev nog lite orolig att jag hade gjort nåt dumt men när jag sa som de va så förstod han. Det känns bra att jag och Jimmy kan prata om allt. Både jag och Jimmy är sådana som visar känslor väldigt lätt och det tycker jag är bra. Det värsta jag vet är när personer går runt och tänker och känner saker men inte säger nåt! Jag märker på en gång på Jimmy om han är arg eller sur och säger han inget så frågar jag rakt ut, va är det som är fel?!

Nu är det bara en och halv timme kvar på arbetsdagen. Jag tror att jag står ut.

Kram

Bakis!

Usch! Det va inte roligt att vakna upp i morse. Återigen tänker man; varför drack jag så mycket?! Eller varför slutade jag inte dricka i itd?! Ja ja, kul hade jag iaf. Jag och Katrin träffades hemma hos Åsa pch drack lite vin å cider. 18:50 promenerade vi till föreningshuset där det va tacobuffe och lagomt mycket folk. Första känslan när vi kom in va att det va så mycket äldre folk, såg två stycken i min egen ålder. Men senare kom det några fler och man behöver inte vara i samma ålder för att ha trevligt. Efter maten blev det dans och det va jättekul att dansa, många dansar ju så himla bra! Fick skjuts hem och det va ju tur annars vet jag inte när jag hade kommit hem. Nu ramlade jag in hemma ca 01.20 och det snurrade bra nog =(

Idag fick jag snusa på liten bebis! Så himla söt liten tjej! Men jag blev inte så bebissjuk som jag trodde att jag skulle bli och det kanske va bra det ;)

Nu vill barnen ha utlovad glass!

Kram

Nöjd!

Jag är väldigt nöjd över min nya lön!! 1100kr i ökning är ju inte direkt fy skam =) Har inte hört någon annan av arbetskamraterna som fått lika stor höjning. Pengarna utbetalas retroaktivt på novemberlönen. Jimmy undrade vad jag skulle göra med alla de pengarna......shoppa kanske ;) Det ska ju snart handlas julklappar.

Igår åkte hela familjen på barngympan. Den här gången var det min tur att hålla i gympan och då är det ganska skönt med två extra armar som kan hjälpa till med Emelie och Felicia. Tyckte att Jimmy kunde följa med för en gång skull, vet inte om han tyckte så mycket om iden men sa inte emot iaf. Fast han tyckte nog att jag kunde ha åkt själv med barnen så han fick va hemma och fixa med min bil(byta spolarpumpen) Det fick han göra när vi kom hem ist ;) Han har fixat en hel del med min bil på sistone så det känns som att jag är skyldig honom nåt, få se vad jag kan hitta på........

Nu ska jag på infomöte om varsel och sen blir det hemgång!

Kram

Ny lön!

Idag ska vi få veta våra nya löner, nervös!! Det blir säkert inte så bra som jag hoppas, blir de det nångång?! Vi kommer att bli inkallade till chefen en och en under dagen. Jag skriver mer när jag vet mer........

Party party!

I lördags blev det faktiskt lite party. Maten va supergod och det snålades inte med drickat! Ingen av grannarna "spottade i glaset" vill jag lova =) Efter mat så var det singstar som gällde. När klockan hade passerat midnatt(det är ungefär så länge jag orkar numer....) så syntes det nog att jag va ganska trött. Alla(utom Johanna, jag och Jimmy) fortsatte hem till Linn och höll tydligen igång där ända till 04:50!! Att de bara orka ;)

Så gårdagen va lite seg och varken jag eller Jimmy mådde helt hundra, men det känns ändå som att de va värt det.

Jimmy fick två farsdagspaket och jag tror att han blev ganska glad(kalsonger och t-shirt). Vi åkte till brunflo för lite fika hos Jimmys pappa, men det va typ det enda vi orkade. Till middag blev det rester från lördagens middag(inte fy skam) och sen slöade vi bara i soffan.

Nu ska jag åka hem!

Kram

Anna has left the building for today!

Fredag!

Behöver jag säga nånting mer?! Snart helg!!

Eftersom jag har suttit och uppdaterat marvin hela förmiddagen så har denna arbetsdag gått väldigt fort hittills och det känns ju skönt.

När jag slutar idag kl 15 så ska jag ner på stan för att uträtta några ärenden och sen förmodligen träffa Birgitta för mathandling.

Igår råkade jag ut för något som jag faktiskt aldrig tidigare råkat ut för. Jag tvättade en maskin med ljusa kläder. När den va färdig hade Jimmys vita kalsonger och en vit t-shirt fått blå fläckar på några ställen! Förstår inte vart de kom ifrån, tvättade ju inga kläder med den färgen! Det enda vi kunde tänka oss va isf Emelies ljusrosa Hello Kitty-mössa som har några svarta trådar i mönstret. Det va första gången den tvättades. Så nu måste jag köpa klorin.......eller är det nån som har nåt bättre förslag?!

Gu va trött ma blir på människorna som placerar ut fejk-bomber kors och tvärs i denna stad! Fattar de inte att det kostar en massa pengar, idioter! Gör nåt vettigt istället!

Nu ska jag jobba lite sista timmen =)

Kram

Tränat

Idag tog jag friskvård i samband med lunchen och passade på att gå på ett spinningpass. Spinning måste vara bland det roligaste man kan träna och Susanne som hade passet är kanon som instruktör! Jag känner mig fortfarande inte riktigt fri från förkylningen så vi får väl se hur jag känner mig imorgon......

Jag fick inte tag på Anci igår så jag ska göra ett nytt försök imorgon. Jag kan ju bara inte se ut så här! Fast jag blev ju iaf snygg i håret igår när jag va till Annika på LL Hår & Make Up. Hon gjorde nya ljusa slingor och klippte lite.

Idag hade jag tänkt jobba över eftersom vi skulle få besök av omprövningsenheten, men mötet blev inställt. Vilket känns ganska skönt får nu har jag bara 1 timme kvar =)

Imorgon ska nog jag & Birgitta(och kanske Johanna) handla inför lördagen. Vi ska ha "fixar-dag" med middag på kvällen tillsammans med grannarna.

Förra veckan här på jobbet så slutade Susanne och idag slutar Marie. Känns som alla kommer att försvinna snart! Det kommer såklart inte hända men det känns så........Det är inte sig riktigt likt sen vi började för drygt 2 år sedan, men det kan man väl inte förvänta sig heller.

Nu är det iaf avslutningsfika! Inget ont som inte har når gott med sig ;)

Kram

Homeopat

Nu är jag såå less på utslagen på min haka och runt munnen, inget hjälper ju!! Karin här på jobbet har gett mig numret  till Anci (homeopat)så kl 11.00 tänker jag ringa henne. Det är ganska dyrt att besöka henne har jag hört och efter gårdagens beställande av biljetter så har jag inte jättemycket pengar så jag måste kanske vänta till den 20:e iaf. Jag ska klippa mig idag så där försvinner ju oxå en hel del pengar.......

I måndags kväll åkte jag och barnen på gympa. Trodde att Felicia skulle vara lite klängig och gnällig(som sist hon va med) men snacka om motsatsen! Hon galopperade runt i gympasalen från att vi kom dit tills vi åkte hem. Jag förstår att fröknarna på dagis tycker att hon är motorisk. Hon fixar ju allt från klättra i ribbstolarna till gå balansgång.

Alla i familjen, förutom Emelie tror jag, känner fortfarande av förkylningen. Felicia sover dåligt och vill komma till oss efter typ halva natten, vilket gör att jag och Jimmy oxå sover dåligt. Jag känner mig ändå hyfsat pigg men att vi inte får sova ordentligt kanske är orsaken till att vi inte blir friska nångång?! Jag vill ju träna!!

Idag ska farmor hämta på dagis eftersom jag ska klippa mig och då åker jag med Jimmy hem. Jag tror att maten är klar när vi kommer hem =)

Kram

Uttråkad!

Gud va tråkigt det är på jobbet just nu, blää!!! Kö precis hela tiden. Märks att det är början på månaden, alla verkar ska ringa arbetsförmedlingen just då! Chefen har gått runt hela förmiddagen och "kollat oss" så att vi verkligen jobbar, me don´t like!

Den här helgen har vi i princip bara fikat(känns det som iaf), jag tror jag kräks om nån bara nämner ordet tårta =)Torsdag kväll fika med släktingar, fredag kalas med Emelies kompisar på dagen, fredag kväll kom Ullis på fika. Lördag kväll va Sandra, Henka & Elias till oss på fika. Igår fm kom Simon, Johanna, Lina & Hasse på "sista chansen-fika", för när de hade gått så åkte sista tårtbitarna i komposten!

Igår kväll va jag och Jimmy på Klungan, det va riktigt kul! Mamma & Lasse var barnvakt och bjöd oss även på mat innan, så snällt!


"Klungan-gänget"

Idag har jag ansökt om semester 27-28/11 och får jag den beviljad så blir det Globen Horse Show!

Jimmy har åkt till Sundsvall och övernattar förmodligen där i natt. Så jag och kidsen åker väl på gympa och sen får jag se på vad jag vill på tv:n ;) Måste ju se lite positiv på saken.

Antar att jag måste fortsätta svara nu......puh!

Kram

RSS 2.0