Sol!

Solen skiner idag och snart är det lång helg! Slutar kl 15.00 idag och är sedan ledig fram till måndag. Har inga planer ännu inför sista april. Blir nog väldigt lugnt som det känns nu iaf. Kanske grilla och titta på nån majbrasa.

Annars ska det förberedas inför 2-års kalaset på lördag. Bakas bullar, chokladbollar och tårta. Kanske städa lite oxå. Tänk att lilla Flisen fyller 2år, fast det känns ändå som hon alltid har funnits i mitt liv. Det beror kanske på att jag inte kan tänka mig ett liv utan henne eller Emelie för den delen. Mina älsklingar!

Emelie är i en ganska känslig period just nu, humöret går verkligen upp och ner. Man får passa sig för vad och hur man säger saker. Hon blir väldigt lätt ledsen och upprörd. Emelie älskar musik och har väldigt lätt för att memorera låtar. I söndags lyssnade vi på p3 på väg in till stan. Då spelade de "Fuck you" med Lily Allen och den refrängen fastnade i Emelies huvud. Kanske inte den bästa låten för en 4-åring att sjunga hemma hos farmor ;)

Igår fyllde Jimmy syster Linda år, så vi va hos henne och åt tårta. Hon har en kanin som hon måste bli av med innan juni så vi kommer nog bli kaninägare till sommarn. Om den får stanna längre än över sommaren vet vi inte riktig än, det hänger på Jimmy.

Nu ska jag jobba på lite till innan lunch.

Trevlig helg hörrni!

Kram

Spa-massage

Idag nyttjade jag och Jimmy vår julklapp som vi fick av Jimmys mamma. Presentkort på 50min spa-massage, barnvakt under tiden och middag efteråt. Massagen va bokad till 15.00 men vi åkte dit strax efter 13 för att kunna vara en stund i relaxen. Verkligen en skön eftermiddag! Maten va jättegod och jag drack ett glas rött till =)

Jag fick bra presenter i fredags. Pengar, orrefors-skål med godis i, presentkort på växtvaruhuset och sporttjänst(som jag redan köpt löparskor för), pilgrimshalsband och örhängen. Av Jimmy och barnen fick jag örhängen och halsband som jag ska ha på bröllopet(fast jag va me och valde ut).

Vet inte om jag kommer kunna jobba hela dagen imorgon. Felicia är fortfarande inte riktigt frisk så hon ska nog vara hos mamma på fm iaf.

Vädret har ju varit kononhärligt hela helgen, tror jag ska ta en promenad nu.

Kram

Födelsedag

Idag för exakt 28 år sedan föddes jag! Fast mamma brukar vara ganska duktig på att poängtera att det inte är förrän ikväll, tjugo minuter i sex tror jag. Borde ju veta eftersom jag hört det typ 27 gånger eller nåt :) 28 år är lång tid.....oj oj snart 30! Om inte Jimmy skulle ha jobbat idag så hade jag kanske fått lite sovmorgon. Kände mig inte alls pigg när jag valnade i morse. Lite ont i huvudet och halsen, men det ordnar nog till sig.

Felicia är snorig och gnällig(tror aldrig hon har varit så gnällig nån gång som hon va igår). Verkar vara nåt med munnen. Har sett några små blåsor(tror vi, de e inte så lätt att få se) Just nu sitter hon bakom mig och säger "gissa bajset!". Det är ett spel på bolibompa som Emelie brukar spela ;)

Nu ska vi åka en sväng till stan för att handla och hämta tårtor. Ikväll kommer lite kalasfolk =)

Kram

Två månader kvar!

Idag är det precis två månader kvar till bröllopet! Känns nära men ändå ganska långt borta. Tror att jag har läget under kontroll. Mycket av sakerna kan man ju inte göra förrän den 1 juni när alla har anmält sig(eller inte). Vet redan nu två par som inte kan komma och det känns så himla tråkigt men så är det ju, svårt att hitta ett datum som passar alla. Tror vi har bestämt oss för tårta. Fick smaka en supergod hos mamma. Dessutom blir den gratis(för oss iaf) för det lät som att mamma skulle dra av kostnaden för den på lönen =)

Igår fick vi äntligen träffa lille Arvid. Glömde ju såklart kameran men jag får ta kort när vi ses nästa gång. Hoppas att det inte dröjer så länge.

Emelie fick sin "nygammla" cykel igår. Köpte den av en jobbarkompis till Jimmy. På väg därifrån åkte vi till mamma och Lasses stuga för lite lunch/fika. Lasses barnbarn kom oxå dit så när vi skulle åka hem ville Emelie stanna kvar och då fick hon det.

När jag stod och lagade mat igår em så hörde jag en duns. När jag vänder mig om så har Felicia ramlat ner från sin stol och ligger på rygg på golvet. Det verkade först som hon mest slog i armbågen men efter några minuter så blev hon alldeles trött och då ringde jag sjukvårdsrådgivningen. De sa att hon gärna kunde sova bara vi höll koll på henne ca en gång i halvtimmen. Hon verkade helt ok efter ett tag och åt bra med middag, men man blir ju nervös, usch!

Nu är det slut med jobb för denna dag. Imorgon ska jag till tandläkaren, huvva!

Kram

Bakat

Idag har jag för första gången använt assistenten som vi fick av Jimmys farmor. Gjorde bullar med mandelmassafyllning. Degen blev hur bra som helst å bullarna goda. Ser nästan fram emot nästa gång jag ska baka bullar :) Igårkväll bakade jag havreflarn.

Jimmy va hemma från jobbet igår, han hade feber och ont i hela kroppen. Han väckte mig 03.20 natten mot fredag och ville att jag skulle hämta alvedon. Han låg bara å skaka och klappra tänder. Idag va han iaf hyfsat pigg men orkar inte med så mycket. Vi åkte in till stan och kastade lite skräp och handlade mat.

I måndags föddes en liten hingst i stallet hos Jimmys pappa. Som Anette sa så är han lite "fulsöt".

Går inte så långt från mamma


Vingliga ben

Imorgon ska vi förhoppningsvis få träffa Mattias och Malins bebis. Sen ska vi ev köpa en ny cykel till Emelie. Den hon har nu har blivit för liten så Felicia får ta den ist.

Mina söta tjejer!

Kram

Önskelista

Jag fyller år nästa fredag så det kanske är dags att göra en önskelista. Fast jag tycker oftast att det är ganska svårt att komma på saker. Men här kommer iaf några:

*Presentkort på manikyr eller pedikyr
*Presentkort hos LL Hår & Mke up
*Presentkort hos Kräm & Salva
*Presentkort hos växtvaruhuset/plantskolan
*Bröllopstidningar(så att Johanna kan få tillbaka sina)

Många presentkort, men det är ju så bra. Kanske fyller på mer om jag kommer på nåt mer.

Nu måste jag jobba. Ringer som fasen, många som är ledig.

Kram

Glad Påsk!

Fast nu är påskhelgen snart slut. Det går fort när man har roligt =)

Vi åkte till Mårdsjön  torsdag fm och kom hem igår ca 18.00. Som vanligt mycket god mat, godis och bara ta det lugnt. Så skönt att åka bort och bara släppa allt med matlagning, städ, tvätt osv. Kändes välbehövt! Bra väder halva fre och hela lördagen.






Igår kväll va kusin med sambo här och drack några öl. De bor i Umeå så det är kul att ses när de kommer "hem". Idag har Emelie lekt med sina  tremänningar hela dagen och det är verkligen kul att de leker så bra fast de sällan ses. 16 pers blev vi här på middag idag. Knytkalas så jag allt jag behövde stå för förutom potatis och ägg va matplats. Mycket gott va det!

Jag, Jimmy och Felicia åkte till Jimmys pappa på fm idag. Han verkar pigg och det är så skönt! Jag överraskade Anette med att mocka innan hon kom. Tror hon tyckte det va ganska skönt att slippa.

Usch va tårarna rann i morse när jag läste vad Anna hade skrivit för kommentar på en bild på facebook. Om hur Leo pratar om sin pappa och "hur ska vi klara oss utan dig?!". Det är så fruktansvärt! Jag fattar inte! Micke, varför?!


Bara skräp på tv:n så vi ska nog titta på nån film.

Kram

Livet

Vad är det som gör att en människa väljer att ta sitt liv?! Har precis fått veta att en av våra vänner gjorde det natten mot igår. Jag kan inte fatta det, känns helt overkligt! Såg fram emot att han skulle komma på vårt bröllop. Nu finns han inte vid liv längre! Han hade sån humor och jag skrattade ofta och mycket när han va i närheten. Jag känner så med hans familj; mamma, pappa, syster, bror och såklart han 3-åriga son. Hur förklarar man för ett barn att dens förälder aldrig kommer tillbaka nåt mer?!

Vi umgicks rätt mycket i början av mitt och Jimmys förhållande, men de senaste åren sågs vi rätt sällan. Men det känns ändå så hemskt att aldrig mer få träffa honom igen. 32 år......varför?! Vila i frid!

Party-Micke midsommar -03


Sista gången jag träffade Micke. Hemma på vår altan förra sommaren.

Kram

Trött

Jag har varit ganska trött ett tag nu. Äter mivitotal och sover enligt mig tillräckligt mycket. Men det kanske är för att jag har mycket att tänka på eller nån förkylning i kroppen. Drömmer konstiga drömmar mest varje natt oxå.

I lördags va jag riktigt trött och le. Hade dåligt med tålamod både med barnen och Jimmy. Det soliga vädret på eftermiddagen gjorde mig iaf lite piggare. Va på after work med jobbet i fredags, men det vart väldigt lugnt och jag kom hem ca 21.30 så det kan jag inte riktigt skylla på heller ;)

Igår kände jag mig iaf lite piggare. Bakade en äppelkaka(som Lina & Hasse fick smaka senare på kvällen), va ute och lekte med barnen och på em åkte vi en sväng till Jimmys morbror för att hälsa på. På kvällen efter att Lina & Hasse åkt hem tittade vi på Quantum of solace, riktigt bra! Jag höll mig faktiskt vaken hela filmen ;)

Ikväll är det sista gången för barngymnastiken. Känns ganska skönt att slippa tänka på den nu alla måndagar framöver. Det är inte speciellt betungande men det kräver ändå en del ansvar och planering.

Den här veckan jobbar jag endast må-on, sedan ledig 5 dagar. Ska bli så skönt!

Kram

Jävla skit!

Det är exakt vad jag känner just nu! Har precis fått veta att min faster(hon som ringde förra veckan och va så glad över inbjudan till bröllopet) har livmoderhalscancer och ska opereras efter påsk. De vet inte om det har spridit sig, det får hon veta om några dagar. Min andra faster(som bor i Brunflo) ringde nyss och berättade. Vi pratade ganska länge och hon berättade att min farbror dog av cancer i bukspottkörteln, samma cancer som Jimmys pappa har. Fan vad jag hatar cancer, vilket jävla skit! Men min goa faster ska försöka styra så att hon lyckas komma på bröllopet iallafall. Hon hade sagt att "det enda jag vill just nu är att ta mig upp till Jämtland och se Åkes dotter gifta sig" och då brast det för mig. Tårarna bara rinner, det blev bara för mycket!

Jimmy kommer hem ca 22.30, vet inte om  jag är vaken då. Behöver tröst.

Imorgon är det fredag och afterwork på jobbet 16.30 med mat och dricka. Känns ju sådär just nu, vi får väl se.


Vad tycks om denna?!

Kram

RSS 2.0