Påsklov!

Inte riktigt kanske, men är man ledig från jobbet i fem dagar så känns det nästan så! Imorgon åker vi (som vi brukar göra på påsk) till Jimmys mormor och morfars stuga i Mårdsjön. Kommer nog hem igen på lördag kväll. Hoppas att solen vill lysa på oss!

I söndags komma mamma och Lasse hem från Thailand. Bruna å fina! Jag fick jättefina linnen, barnen fick tröja, linnen och kjol och Jimmy fick choklad =)

När jag skulle åka till stallet igår så ville Felicia följa med. Hon hjälper till med allt möjligt och verkar aldrig bli less :) Vi red en liten sväng barbacka men hon ville ganska snabbt kliva ner igen. Jag fortsatte att rida en stund eftersom Felicia gärna hjälpte M med att hämta vatten och göra iordning mat till hennes hästar. I fredags när jag red va det hur härligt väder som helst, sol och 7 plusgrader. Men i söndags när jag red så kändes det som vinter igen med snö och minusgrader :( Nu får det gärna bli riktig vår!

Ikväll ska jag ha aloe vera-party och det blir ca 6st tjejer som kommer!

Håller just nu på att kollar resor söderut. Tåg eller flyg är frågan?! Jag och Emelie ska åka till Brolöten i juni och även en snabbis förbi Västerås på vägen hem. Ska bli superkul!

Glad Påsk!

Kram

=)

Jag har uppdaterat önskelistan lite ;)

Hade som på känn i måndags att denna vecka skulle gå fort och gissa om den gjorde det?! Fast det finns stor risk att jag kommer somna rätt så tidigt ikväll.

Imorgon åker vi till Persåsen med Jimmys mormor, morfar och mamma. Jimmys morfar fick en dagstur dit med oss i 80-års present. Vi tar nog vägen förbi Svenstavik på ditvägen, Dollarstore! =)

Nu har jag sökt högskola till hösten! Arkiv-och informationsvetenskap 30hp på distans. Ser fram emot det! Tur att jag börjat plugga lite redan ;)

Emelie ska börja på knatteridning på Knytta. Nu har hon tjatat ett bra tag så igår ringde jag till Madde och då fick hon en plats den 11/4. Fast hon hade helst velat rida idag ;)

Jag ska iaf rida idag och på söndag. Underbart väder idag och hoppas på lika bra i helgen!

Kram

Fullt upp!

Man kan verkligen säga att jag "har många järn i elden" just nu! Hinner nästan inte uppdatera här, bara lite snabbt innan jag åker till dagis och hämtar barnen, hem å fixa middag för att sedan åka på simskola =)

Igår va jag i Stockholm i fackligt ärende hela dagen igår. Kul att få se hur det ser ut på H38(Af´s huvudkontor) och intressant information från flera håll. Hemma strax före 23 igår kväll, ganska trött.

Jag skulle egentligen ha haft aloe vera party ikväll men har flyttat fram det till tisdag istället pga att så få personer kunde.

Saknar mamma som kommer hem på söndag =) Känns som att hon har varit borta jättelänge!

Imorse hann jag sitta på trafikskolan innan jobbet. Det går hyfsat med testerna på datorn.

Nu måste jag dra!

Kram

Fredag igen

Så skönt att det snart är helg, igen! Veckorna går väldigt fort, speciellt när man har mycket att göra. Den här veckan har varit fullbokad minst sagt.

Blev väldigt glad nyss när jag fick se lönespecen för mars, mycket pengar =) Tänk va mycket jag skulle få om jag jobbade heltid!

Imorgon kväll ska jag på tjejfest! Temat är high heals och champagne, kan bli riktigt kul.

Nu har jag bokat in mina första körlektioner på mc! Det är ju inte förrän i maj men det känns ändå lite nervöst redan nu! Det går ju iaf sakta men säkert framåt med teorin.

Har skickat in ansökan till en 30-poängs kurs på högskolan i höst. Ska bara komplettera med betyg senast den 15/4 så e det klart sen :)

Nä men nu är det dags att stänga ner allt och säga trevlig helg!

Kram


Stockholmsresa

Nu har jag bokat resa till och från Stockholm på tisdag. Taxin hämtar upp mig hemma 8.30 och jag kommer hem ca 22.30. Härligt att få resa utan att betala en enda krona! ;) Om det blir en givande dag återstår att se, kommer nog känna mig lite vilse där på huvudkontoret. Hade tänkt försöka träffa E efter mötena men hon skulle åka ner till Skåne precis den dagen så det gick inte, supersynd! Den 6/5 ska jag oxå åka till Stockholm med jobbet, men då är vi 8 st som åker och ska dessutom övernatta. Det blir nog kul!

Idag fyller två jobbarkompisar år och det ryktas om att det blir fika på em =) Känns som att det blir lite väl mycket fikande ibland, tur man tränar hyfsat iaf.

Igår fick jag äntligen min efterlängatde mössa. Den är såå fin! Vill nästan ha på mig den hela tiden =)

Jag gick inte på seminariet i tisdags, blev bara inte så. Kommer säkert fler chanser. Har sökt ett annat jobb nu så vi får väl se hur det går med det.

Igår kom det ett mms till min mobil. Det va Linnea och Freja som fått en liten lillasyster! Känns som att det liksom redan är uppgjort i vår föräldragrupp. Alla 6 paren har fått barn av samma kön, helt otroligt!

Fick även ett mms från mamma i måndags. De såg ut att ha det hur bra som helst. Mamma fyllde år i måndags och hennes sambo fyller år imorgon. Min bror fyller 25 på torsdag, men vi ska åka upp till Umeå den 16-18/4 för att fira honom.

I like m&m´s!

Kram


Önskelista

Inte allt för länge tills jag fyller år ;)

* MC-stövlar
* Mc-handskar
* Presentkort på körlektioner
* En fin orchidee
* Örhängen
* Presentkort på massage, pedikyr el likn.
* Bordsduk, gärna marimekko
* Handväska (svart, lite större modell)

Kommer säkert på fler saker med tiden ;)

Är fortfarande kluven inför morgondagens seminarium som jag blivit kallad till. Tror att jag ska gå men fortfarande inte bestämt mig. Känns så trisst om man får gå ner i lön.....

På tisdag ska jag åka till Stockholm i fackligt ärende. Känns ju kul att åka men jag kommer nog känna mig en aning förvirrad! ;)

Camilla på jobbet fyllde 40 igår och idag hade hon med sig lite "rester" till oss :) Smörgåstårta och tre andra sorters tårtor! Mycket gott!

Kram



Här händer det saker!

Fick precis ett mail ang ett jobb som jag har sökt och har nu blivit kallad på seminarium på tisdag. Känns kul att ha blivit kallad men jag är lite tveksam pga den låga lönen. Jag kanske går dit på tisdag så får jag se hur det blir sen.

Har även tänkt söka ett jobb som finns i samma hus som det jag sitter nu, men har ännu inte bestämt mig för att söka.

Imorse åkte mamma och Lasse tåg ner till Stockholm för att senare ta flyget till Thailand. De kommer hem igen den 28/3. Är så avundsjuk men hoppas att de får det bra.

I helgen ska vi titta på den tredje och sista av Stieg Larsson-filmerna, Luftslottet som sprängdes =)

När Emelie kom hem i onsdags va hon så olik sig. Farmor hade klippt hennes hår nästan 10cm. Det blev jättefint.

Nu ska jag strax logga ut och gå hem!

Kram

MC-kort

Nu har jag skrivit in mig på trafikskolan! Sitter med MC-boken framför mig och det kommer att bli en hel del att läsa. I maj börjar de med körlektionerna så det gäller att boka i tid fick jag veta. Kommer att bli spännande det här!

Igår kväll bakade jag en äppelpaj efter ett recept som jag fått av Camilla på jobbet. Hoppas att den blev lika god som hennes va, får se det i kväll :)

Emelie har sovit hos farmor två nätter men kommer förhoppningsvis hem ikväll. Är inställd på att vara hemma med vab snart. Felicia är så varm och gnällig på kvällarna och på morgonen är hon hes och snorig. Men det verkar inte vilja bryta ut riktigt för hon är pigg och vill gå på dagis. Inte för att jag önskar att mina barn ska vara sjuka men det kan ju va skönt att va hemma från jobbet ibland ;) Har inte haft en vab-dag sedan december.

Red barbacka igår, härlig ridtur!

Ser fram emot flera Stockholmsresor under våren, både jobb och privat =)

Kram


Jobbar igen

Helgerna går så grymt fort, kanske för att man har så grymt roligt?! ;)

I fredags firade vi Jimmys morfar. Jättegod mat och tårta åt vi och det ska bli kul med hans present. Vi ska ta med dem på en dagstur till Persåsen.

På lördagen när vi vaknade va det -28 men det va strålande solsken och det blev varmare under dagen. Vi lämnade barnen hos Jimmys mamma och åkte 5km skidor i spikbodarna, där va det endast -6. Sen kom Fredrik och Lise med barn till oss på middag. De är i full färd att planera sitt husbygge och jag är så glad att vi har gjort vårt! ;)

Trodde inte mina ögon när termometern igår visade plusgrader! Det blev först en ridtur. Fick nästan vårkänslor när man kunde rida utan handskar. Tror även att Baron kände av det för han va rätt så pigg =) När jag kom hem från stallet så blev det en promenad med Simon & Johanna till Havtornscafeet där vi åt varsin havtornssemla. Lite annorlunda men gott. Barnen va med mormor i badhusparken från kl 10 och de kom hem strax före 15. Då va det bara till att byta om för att gå upp till Alicias 3-års kalas. Mer fika! Supergoda tårtor som Miguel hade gjort.

Även idag är det plusgrader ute, hoppas att våren är på väg nu!

Kram




80-års kalas!

Idag fyller Jimmys morfar 80 år! Vi ska fira honom i em med middag på Stocke Titt och sedan tårta hemma hos Jimmys morbror. Jag hoppas verkligen att presenten gillas.

Jag och Cilla va iväg på spinning i morse. Skönt att ha tränat på morgonen och då kan jag äta med gott samvete ikväll ;)

I morse va det -23 hemma och jag hoppas att temperaturen stiger under helgen. Ska försöka åka lite skidor och ska även till stallet på söndag. Annars blir det nog en ganska lugn helg.

Igår kände jag vad bra det är att ha sin mamma på så nära håll. Hon va ledig igår och kunde därför fixa present till kalaset som Emelie ska på idag plus att hon kom med sallad till mig eftersom jag inte hade med mig nån lunch =) Hon kom även ut och hälsade på oss en sväng på kvällen, alltid skönt med lite avlastning ;)

Till sist en liten uppmaning; Smsa OAU JOHA3 till 72500(kostar 6:-) så att min lillebror får uppträda på RAW i Umeå! Ni som känner Johan och va på mitt bröllop vet ju hur rolig han kan vara ;)

Trevlig helg!

Kram


Onsdag

Igår efter jobbet så åkte vi till Jimmys mamma. Hon bjöd oss på mat och delade ut "presenter". Barnen fick jättefina Hello-Kitty saker; klänning, halsband och väska. De fick även foppa-tofflor och en tunn ljusrosa tunika var(som blir perfekt när vi ska åka till Rhodos!) Jag fick shorts, linne och en sarong. Jimmy fick shorts, harleykeps, harley t-shirt och harleymärke. Det har gått nästan 7 veckor sedan de åkte så vi hade en hel del att prata om och bilder att titta på =)

Jag har inte hunnit träna något hittills den här veckan. Måndag och idag hade jag fått rida om jag velat men måndagar har barnen gympa och onsdagar har Emelie simskola.

Idag fyller Jimmys mamma år. Det blir inget besök eftersom vi ska på badet och Jimmy åker till Sundsvall på em och kommer hem imorgon kväll. Hon fick present av oss igår när vi va där. Tror hon gillade den, det skulle iaf jag ha gjort ;)

På fredag fyller Jimmys morfar 80år och vi ska fira honom på kvällen med middag på Stocke Titt. Det är inte helt lätt att hitta på en 80-års present men jag tror att vi har lyckats ganska bra. Det blir iaf en "upplevelse-present".

Fick nyss ett mail från chefen där det stod att vi ska få åka på en inspirationsdag. Det fanns tre datum attt välja på, två i Stockholm och ett i Sundsvall. Lutar nog mest åt Stockholm ;)

Kram

Måndag

Början på veckan och början på månaden plus många sjuka/lediga, kan det bli värre på jobbet?! I morse kl 8 när jag såg att kön bara ökade och ökade så tänkte jag; nej jag vill inte va här! Men nu slutar jag snart och dagen har ju fasen gått fort. Kanske just för att det har varit så mycket att göra. Dessutom hade jag ett samtal med en kvinna som va mycket nöjd när hon la på luren. Hon kom senare till en av mina kollegor som  skickae ut ett mail där den här kvinnan ville ge oss stående ovantioner för all hjälp hon fått av oss och för att vi var så otroligt trevliga. Man blir ju väldigt glad när man får beröm! =)

Igår åkte jag och Jimmy skidor 6,5km. Kändes bra och jag blev sådär lagomt trött. Skidor e bra träning för jag får sällan eller aldrig träningsvärk.

Nu ska jag bege mig till Kräm & Salva för att bli lite "misshandlad" ;)

Kram

RSS 2.0