Det närmar sig!

Dagen d närmar sig! Tänk att jag snart fyller 30 år! Fast vad är det som är så speciellt hemskt med just 30 egentligen?! Jag känner mig inte äldre nu jämfört med för några år sedan, men det är ju en jäkla bra anledning till att ha fest iaf! Förhoppningsvis blir det en grym sådan! :) Det blir ca 70-80 pers. Bra mat, trevligt folk och grymt band bokat! Men först blir det tårta på söndag! Skönt att vara långledig i samband med sin födelsedag. Behöver några extra dagar på mig att städa och baka.... 

Förra veckan, mån-ons, va jag och Cilla i Härnösand för sista gången. För denna kurs iaf! ;) Nu har vi två uppgifter kvar att göra, en som ska va inne den 8/5 och den sista som ska va inne den 5/6. Sen är vi klar med den här kursen! Till hösten blir det en juridik-kurs, fast denna gång här i stan, på kvällstid.

Igår fick jag ny frisyr och färg! Snaggat och mörkt på ena sidan och resten koppar i botten med blonda slingor längst upp. Mycket nöjd! Kan det va 30-års kris?! ;)

Kram

Önskelista

Eftersom det endast är 18 dagar(!) kvar tills jag fyller år så tänkte jag skriva ihop en liten önskelista. Jag har fått en del frågor om vad jag önskar mig så jag skriver väl ner det jag kommer på.

* Pengar (till festen, mc-kort och ev resa)
* Presentkort (Växtvaruhuset, LL hår & make up, H&M, massagebehandlingar el likn)
* Bra smink (puder, rouge, ögonskugga, concealer, smink-/puderborste m.m)

Kommer inte på något mer just nu, men det kan hända att listan fylls på! ;)

Nu lunch! Ska passa på att gå ut i solen!

Kram

Ont om tid

till att blogga just nu! Kommer lixom i sista hand.

För en veckan sedan blev A sparkad av Banditen så illa att hon fick åka ambulans in på akuten och är fortfarande kvar på sjukhuset! Benet gick av och hon är numera "ihopskruvad" och vi får väl se när hon får komma hem igen.

I och med att A är på sjukhus så måste "vi andra" pussla ihop våra dagar så att hästar, hundar och katter får komma ut och får mat och vatten. Jag, Å, J och U hjälps åt så mycket vi kan. Till och med min kompis U har ställt upp en gång och kan tänka sig att hjälpa till fler gånger. Jag tar för det mesta morgonfodring och utsläpp eftersom de andra har lite svårt att fixa det. Det funkar ju så länge J kan skjutsa barnen till dagis/skola. Frågan är bara hur länge?! Det bästa vore ju självklart om någon kunde bo där! Nästa vecka åker jag till Härnösand måndag morgon-onsdag kväll så då måste nån annan ta "mina pass".

Pluggningen går sådär just nu. Känner mig omotiverad och har tankarna på så mycket annat, men det ordnar sig säkert.

Kram

RSS 2.0