Ge mig styrka!

Eller iaf en liten gnutta energi!! Känns inte som att jag orkar nåt idag! :( Måste va förra veckans sjukdom som dragit ur den lilla energi jag hade eller så är det omställningen från vinter till sommartid. Tycker om att det blir sommartid men inte att det försvinner en timme.....

Som sagt så låg jag hemma sjuk söndag-torsdag förra veckan. Masade mig iväg på jobbet på fredag eftersom vi hade intervjuer. Mådde hyfsat i lördags men i söndags måste jag ha fått nåt migränliknande för jag hade sjuk huvudvärk hela dagen som slutade med kräkning på kvällen. Har haft mycket ont i huvudet i mina dagar men aldrig så att jag kräkts.

Nu är det fokus på skolarbetet som ska va inlämnat den 11 april. Så den lilla energi jag har måste jag lägga på det! Blä! Vill bara va klar med det där nu!

Nu fika! Ger mig förhoppningsvis lite energi!

Kram

Strax helg!

Hinner inte skriva så mycket mer än typ "trevlig helg" just nu!

Fullt upp på jobbet med att gå igenom alla rekryteringar och de övriga arbetsuppgifterna.

De fina inbjudningskorten har kommit nu. Vem som ska fixa maten, bokning av band och lokal är oxå fixat!

Ikväll åker vi till Åkersjön och kommer hem på söndag, hoppas på mycket sol!!!

Så trevlig helg på er!

Kram

Fettisdagen

Har precis ätit en semla här på jobbet. Är inte så jätteförtjust i semlor men på självaste "fettisdagen" måste man ju äta en! ;)

Umeå-helgen var för övrigt bra. Bra och mysigt hotell, Klungan va kanon och sällskapet mycket trevligt! Min kusin med familj bjöd på supergod middag på lördagen och barnen lekte jättebra. Emelie ville inte åka hem på söndagen.

Direkt när vi kom hem på söndag em åkte Jimmy iväg för att flytta åt sin farmor, från Fåker till lägenhet i Brunflo. Det mesta är flyttat men fortfarande en del som hon saknar men "hela huset" får ju såklart inte plats i lägenheten. Jag förstår att det måste kännas jättesvårt för henne att lämna sitt hus för att flytta till en lägenhet men ibland kan man tyvärr inte råda över alla omständigheter :(

Jimmys mamma har opererats idag så jag och Jimmy ska besöka henne på sjukhuset på väg hem.

Kram

Längtar!!

Efter denna arbetsdag(som slutar ca 15.15) är jag ledig i fyra dagar! Ska bli så skönt! Vi åker till Umeå imorgon och kommer hem söndag em/kväll. Ska bli skoj att träffa bror, kusiner och skönt att bara va ledig. Jag hoppas verkligen att hotellfrukosten är bra! :)

Idag ska vi fira Jimmys mamma som fyller år. Hon va hem till oss igår med lite "Thailands-presenter" och visade alla härliga kort. Man vill ju bara åka på en gång! Nån gång ska vi följa med!

Nu har jag och U beställt inbjudningskort, bokat lokal, bestämt vem som ska fixa maten och förmodligen även vilka som ska stå för underhållningen. Känns som att de flesta bitar faller på plats. Ska bli en grym 30-års fest!!

Ingen ridning denna vecka, men det är ju så när man har fullspäckat schema. Hur skulle jag klara av att ha en egen häst....just ja, prioritera va det ju! ;)

Har skrattat som fan på fm idag! Tycker så synd om denna tjej! Ni kanske oxå behöver skratta lite?! Kolla in;
www.amiofsweden.blogg.se


Kram


RSS 2.0