Isglass

Halv 5 imorse kommer Felicia gråtandes och säger; "Isglass, jag vill ha isglass!" Tokunge! Så här i efterhand kan man ju skratta åt det och tycka att hon är söt men just den tiden är jag inte som piggast(inte Jimmy heller) och tålamodet är inte på topp. Hon fick hur som helst ingen isglass utan fick snällt lägga sig i våran säng och hon somnade om ganska snabbt. Tror jag ska skylla på farmor i den här frågan. Hon köpte nämligen en hel låda med piggelin när Felicia va sjuk sist och den har hon minsann inte glömt bort! ;)

Igår följde jag med Emelie på simskola medan Jimmy va hemma med Flis. Emelie är som en riktig fisk i vattnet nu och det dröjer nog inte länge förrän hon kan simma. Jag läste mc-boken under tiden. Bra att förena nytta med nöje :)

I tisdags red jag efter två veckors uppehåll. Fick sällskap av Mikaela och båda hennes hästar.

Imorgon har dagis planeringsdag och vi stänger växeln kl 12 eftersom att det är röd dag på lördag, så då passade jag på att ta en halv föräldradag. Nice! Alltid skönt med längre helg och eftersom vi kommer att ha 3-års kalas både lördag och söndag så är det extra skönt.

Förhoppningsvis gör vi klart "affären" imorgon. Hihi! Fortsättning följer..... ;)

Kram






Bra presenter!

Nu finns pengarna på mitt konto och jag väntar bara på att affären ska bli klar! Hämtar den förmodligen i slutet av denna vecka. Gick bra på körskolan med teorin igår så nu känner jag mig motiverad =) Fick även papper från transportstyrelsen igår att Jimmy är godkänd som min handledare så nu e de bara till å köra ;)

Jag fick väldigt mycket bra presenter när jag fyllde år. Pengar, presentkort på mc-stövlar(av Jimmy), presentkort hos LL, blommor, godis, jeans, vin och jättefina handgjorda kort som jag kan ge bort till andra som fyller år. Tack till alla som grattade mig! Längtar faktiskt till nästa år, vilken fest det kommer bli! =)

I söndags försökte jag hålla Emelie hemma från knatteridningen pga hennes öroninflammation men det gick inte så bra. Jag känner igen det där beteendet ;) Det gick iaf jättebra och hon fick rida en söt liten häst som heter Pettsson. Jag ledde henne och Felicia satt i vagnen utanför och tittade på.

Det va kanonväder hela helgen så vi har varit ute mycket, härligt med vår!

Kram

Bilder!


Emelie och Flora




Robin, Helena, Maud och mamma


Moa och Johan


Jag och lillebror på Harrys i Umeå

Födelsedag!

Idag fyller jag 29år, bara ett år kvar till 30! Kan hända att jag har en liten liten kris, men inte så farlig ;) Dagen började först och främst med sovmorgon, me like! Sen kom hela familjen in och sjöng, gav mig presenter och tårta =) Att solen sedan skiner från en klarblå himmel är ju bara ett plus ;) Släktingar och kompisar kommer att komma under hela dagen, så jag känner på mig att det kommer att bli en bra dag!

Igår fyllde mitt ex och numera goda vän 30år! Va ju bara tvungen att åka dit med present. Han fick en Brynäs-mössa som mamma stickat och en påse med choklad, the och kaffe från Grändens Deli. Tror att det va ganska uppskattade presenter. Hade ju egentligen bara tänkt lämna presenterna men de skulle precis till att fika när jag och Felicia kom dit, så då säger man ju inte nej ;) Kändes lite halvskumt att sitta där med hans nuvarande tjej i det huset som vi flyttade in i tillsammans men det är ju så pass länge sen och vi har ju båda två "gått vidare". Det va jättekul att träffa hans syster(som bor i Norge) och hans mamma och självklart Tea(hunden som vi köpte tillsammans).

Trots att jag va hemma med sjuk Emelie igår så fick jag en hel del gjort. Lämnade in brudklänningen på kemtvätt, köpte presenter, beställde tårta, tvättade bilen och bakade. Emelie har öroninflammation men verkar inte behöva penicilinet som vi fick recept på. Hon är mycket piggare idag. Får se om det blir nån ridning för henne imorgon.

Nu ska jag göra iordning mig och barnen för att åka in till Frösön och handla och hämta tårtor!

Ha en bra dag! För det ska jag ha! ;)

Kram





Lite sur och lite nere

Känner mig inte riktigt på topp just nu. Har ingen lust att träna, är trött och allmänt seg. Jobbet känns aptråkigt, tur att jag iaf har underbara arbetskamrater.

Jimmy är borta på jobb. Åkte igår morse och kommer hem ikväll. Jag hade sett fram emot en tv-kväll med Greys men blev riktigt sur när det visade sig att det va hockey på 5:an! Då blev det tvättning och bakning istället.

Jag ser iaf fram emot lördag då jag fyller år. Då blir det rejält med fika och tårta! =)

Håller just nu på att prutar på en mc. Har fått ner den 4000:- hittills, får se vart det slutar ;)

Nu är det äntligen lunch!

Kram

Hemma

Kom hem igår från Umeå och idag är jag hemma från jobbet med förkyld Flis. Mitt hjärta värkte i fredags morse när jag och Emelie va tvungna att åka utan henne =( Men det hade inte varit roligt varken för henne eller oss om hon hade följt med. Jimmy skulle ju få en helg alldeles för sig själv men istället blev det en väldigt jobbig helg med en Felicia som knappt kunde andas bitvis. Nu är hon iaf bättre men svårt att säga när hon kan gå på dagis igen?! Hon är feberfri men e så slemmig och rosslig i bröstet. Hon blev iaf väldigt glad när vi kom hem igår.

I fredags när vi kom till Umeå så började vi med att hämta upp min bror för att åka till Jimmy och barnen på fika. Sen åkte jag, mamma, Emelie och Johan för att checka in på hotellet(där vi såg Ulf Brunnberg!) och sen gick vi på stan. Shoppade lite och åt middag(på en ganska märklig restaurang). På kvällen lämnade vi Emelie hos Jimmy och åkte till Origo för att titta på Johans uppträdande. Han va jätteduktig! Efter honom uppträdde Moa Svan(känd från morgonpasset i P3 och P3 star bla) Hon va oxå och jättebra. När vi träffade henne efteråt sa hon att hon tyckte att jag va lik Annika Lantz! Vet inte om jag ska ta det postivt eller negativt?! Men det va rätt roligt iaf.

Lördagen började vi såklart med hotellfrukost, som va helt underbar! Träffade Ulf Brunnberg för andra gången :) Sen blev det Busplaneten och en del shopping. På kvällen blev det tacomiddag och förfest hos Jimmy. Sen fortsatte förfesten hos Johan innan utgång på Bishop och Harrys. Det blev en lugn kväll för min del och jag va tillbaka på hotellet vid 1. Mycket trevligt att umgås med bror, kusiner och Robin =)

Efter ännu en underbar hotellfrukost igår, och sista mötet med Ulf Brunnberg ;) så åkte vi till Jimmy för att hämta upp moster och säga hej då. Emelie hann leka en liten stund med Alva och jag tror att hon va ganska nöjd när vi åkte därifrån. Vi kom hem strax efter 17 igår. En mycket trevlig helg!

Nu ska jag väcka den sovande Flisen, annars somnar hon väl aldrig ikväll!

Kram

Semester!

Nu är det mindre än en timme kvar tills jag slutar och imorgon har jag semester! Tiden känns alltid som längst när man längtar efter nåt speciellt =(

Jimmy är hemma med båda barnen idag. Emelie har ont i halsen och Felicia va oxå lite krasslig. Hoppas att de är friska imorgon, annars måste jag kanske åka själv, usch va hemskt! ;) Nej skämt å sido, klart jag vill att de ska följa med. Tror även att både min bror och mina kusinbarn blir besvikna om inte barnen följer med.

Idag lunchade jag med en kär gammal vän. Alltid lika trevligt, men det blir tyvärr alldeles för sällan.

Precis innan lunch idag så fick jag ett mms med en söt liten bebis! Melvin har äntligen fått en lillebror =) Dröjer väl några veckor innan vi kan hälsa på men jag ser verkligen fram emot det.

När jag slutar idag ska jag tvätta och tanka bilen. Är osäker på om jag ska köra min eller Jimmys bil men det är väl lika bra att min bil är fräsch om det nu blir den jag ska ta.

Trevlig helg!

Kram



Längtar!

På fredag morgon åker jag, Emelie, Felicia, mamma och min moster till Umeå! De två nätter vi är där ska vi bo på hotell men vi kommer nog inte att spendera så mycket tid där förutom när vi sover och äter frukost ;) Vi ska umgås med lillebror(och förhoppningsvis få se honom uppträda på fredag kväll) och mina kusiner som bor där uppe.

I söndags va det kanonhärligt väder. På fm skickade jag och Jimmy ut barnen så att vi fick storstäda i lugn och ro. Tråkigt att städa när det är så fint väder, men det måste ju göras. Kl 12 hade Emelie sin första knatteridningslektion. Hon fick en jättesöt shettis som heter Flora. Emelie va superduktig och tyckte att det va jättekul, även jag tyckte att det va kul ;) Mamma kom oxå dit för att titta, det är så kul med en mamma med samma intresse. Gav mamma sin försenade födelsedagspresent i söndags. Hon ska få följa med mig och rida islandshäst i Västeråsen. Hon blev glad, det ska bli superkul!

När vi kom hem från Knytta så bytte jag till sommardäck på min bil. På em hade vi grillpremiär! Vi bjöd Jimmys mamma med sambo och min mamma på mat, gott gott!

Igår upptäckte jag att motorcykeln som jag provsatt på skärtorsdagen ligger ute på blocket. Är lite sugen att köpa men det är ju rätt mycket pengar :(


Kram


Simmat!

Sitter på jobbet nu och är så där lagom nöjd efter att ha morgonsimmat 40 längder tillsammans med Cilla och Sofie. Blir ju så mycket roligare med sällskap =) Ska försöka simma nästa torsdag oxå.

Efter jobbet idag ska jag på trafikskolan och sen till naprapaten. Jimmy fick order av mig igår att både lämna och hämta på dagis + laga mat= rätt skön dag för mig idag! ;)

Känns som att vi har varit ganska sociala och gästvänliga på sista tiden , vilket jag gillar mycket! I söndags hade Emelie en kompis hemma hos oss och då bjöd vi hem hennes familj på middag och senare på kvällen kom även mamma och Lasse. På måndag kväll kom Jimmys morbror med familj på fika(hallon och blåbärspaj)

Igår kväll fick vi besök av min kusin med familj som är här på "påsklov". Emelie och Alva leker alltid lika bra, även Felicia fick va med. Vi ska ses nåt mer innan dom åker hem till Umeå igen. Fast vi åker ju upp till Umeå nästa helg så då ses vi ju även då.

Har lite ångest inför presentköp! Måste fixa present till mamma, Lasse och Johan. Men jag tror att jag har kommit på ganska bra saker ;)

Nu är det bäst att jobba på!

Kram

Inte roligt!

Att sitta inne å jobba när solen lyser utanför =( Dessutom är det många på jobbet som är lediga och det ringer på som bara den, inte kul!

Ledigheten gick alldeles för fort! Vi åkte till Mårdsjön i torsdags och kom hem igen på lördag kväll. Lite tråkigt väder tyvärr men mycket god mat och godis blev det =) Vi va förbi hos Jens med Jimmys mc-delar som ska lackas och då provsatt jag en Yamaha Bulldog som stod där i garaget, kan hända att det blir en sån ;)

Hinner inte skriva mer för nu slutar jag för dagen!

Kram


RSS 2.0