Jobbar!

Haha! Jag jobbar igen.....eller jag är iaf på jobbet ;) Känns rätt ok. Jag har fortfarande hosta och är ju inte superpigg, men tillräckligt för att sköta mitt jobb. Tre dagar till semester! =)

Idag har Emelie varit på dagis och Felicia varit hos mamma. Hoppas att de kan va på dagis båda två imorgon.

Jag avbokade mc-lektionen som jag skulle ha haft imorgon. Av flera själ. Orkar inte fixa barnvakt, känner mig inte helt fri från förkylningen och när jag kollade vädret såg det ut som att det skulle regna hela dagen, inte kul att köra då! Har lektion bokad nästa vecka oxå, så då får jag passa på att öva desto mer under helgen.

Har inte ridit på tre veckor nu, men på torsdag blir det eventuellt en tur, annars på söndag.

Nu ska jag jag bege mig hem till mamma för att hämta barnen och få middag :)

Kram


Blixtar och dunder!

Å magiska under, om jag får jobba imorgon! ;) Längtar faktiskt till jobbet nu, eller inte till själva jobbet men att va social med mina arbetskamrater och va nånting annat än "bara mamma" och typ "hemmafru". För att inte tala om att va frisk och pigg! Men sen i lördags har det varit Felicias tur att va sjuk, feber och snorig. Idag fick jag vabba men imorgon ska hon va hos mamma.

Idag har det varit kanonhärligt väder! Sol och varmt! Det har varit svårt att hålla barnen inne men de har hållt sig bra i skuggan de stunder vi va ute iaf. Mycket vatten/saft och glass har det blivit :)

Jimmy är i Sollefteå på jobb den här veckan, kommer hem tidigast onsdag. Ofta tycker jag att det är ganska skönt att va själv, men inte nu. Tycker att han kan komma hem imorgon!

Jag hade tänkt gå ut och vattna vår nyplanterade lönn men när jag hade lagt barnen så började det åska och spöregna, inget ont som inte har nåt gott med sig!

Nu blir det soffan en stund innan läggdags!

Kram

Midsommar!

Den här dagen för ett år sedan gifte vi oss! Alltså inte på dagens datum men på midsommardagen. Vi har fått frågan om vi firar bröllopsdag på midsommardagen eller datumet som vi gifte oss på. Jag tycker att datumet känns bättre men midsommardagen blir ju ändå en speciell dag på nåt sätt. Man kan ju nästan säga att vi har två val av bröllopsdag, känns ju lite kul :)

Igår va vi(som hör traditionen till på midsommarafton) på hembygdsgården för att fira midsommar. Barnen ville inte dansa runt midsommarstången men vi fikade, köpte lotter och pratade med folk som vi kände. På kvällen kom Jonas, Stina, Edvin, Vincent, Ullis, Stefan, Anette och Fredrik hit. Vi åt god mat, choklakladfudgetårtan med grädde och jordgubbar va höjdpunkten. Tyvärr kunde vi inte sitta ute och äta pga vädret men vi gick iaf ut och spelade kubb senare på kvällen. Tjejlaget va bäst, vi hade bara lite otur ;)

Lite trött idag men det blir ju lätt så när man har roligt! ;)

Kram

Frågor utan svar....

Mitt huvud är helt tjockt! Mest av snor ;) men även av tusen miljoner frågor som förmodligen ingen kan svara på! Några av frågorna;

* Varför drömmer man så konstigt? Och varför messar personen som man drömt om och inte träffat på flera månader precis dagen efter?! Läskigt men kul! :)
* Varför är killar(vissa iaf) så j..la korkade och fega?! Varför kan det liksom bara inte funka?! Jag hade verkligen önskat en viss person lite lycka och harmoni, inte mer problem!
* Varför ska tjejer skvallra och veta varenda lite skitsak?! (Jo det är kul att skvallra men ibland väldigt onödigt!)
* Hur ska jag lyckas fixa en blind-date när jag typ inte har en enda singelkompis?!
* Vad ska jag fixa för efterrätt till fredagens fest? Å hur många blir vi egentligen?!
* Vad ska bihålorna va bra för?
* Varför är barnen som tjorvigast och lyssnar som minst när jag är sjuk?
* Varför ringer inte min mamma för att fråga hur jag mår?

Många frågor utan svar..... Jag blir bara så trött på allt! Massor med saker som jag borde göra men inte orkar :(

Nu ska jag äta lunch sen sova en liten stund.

Kram

Bomullsbröllop!




Idag har jag och Jimmy varit gifta i ett år! Jag fick jättefina örhängen och jag bjöd Jimmy på fika på Tages ;) Det blev inget restaurangbesök eftersom Simon & Viktor va stängt lika som flera andra bra restauranger i stan. Vi åt god middag hemma hela familjen istället. Jag är fortfarande inte frisk och ska försöka få penicilin utskrivet imorgon så jag blir av med den här skiten nån gång! Nu ska vi lägga barnen så blir det glass och mys i soffan resten av kvällen =)

Lite fler bilder:











Kram

Tråkigt!

Nu är jag ensam i huset igen. Hela familjen(förutom jag då) åkte till Jimmys kusin som fyller 18år idag. Jag orkar helt enkelt inte, trots att de brukar ha grymt mycket och gott fika där. Om inte det kan få mig att vilja åka dit så måste det tyda på att jag är väldigt sjuk eller så kan det kanske va för att jag inte känner nån smak ;) Vill dessutom inte sprida nån smitta och är inte nå vidare värst social heller.

Jag tog mig faktiskt fram och tillbaka till Brunflo idag för att handla, men rasade mer eller mindre ihop när jag kom hem, svettig och snorig :(

Imorgon ska vi ha friskvårdsdag på jobbet och jag vill gärna gå, men kroppen verkar inte riktigt vilja som jag. Bara att inse!

På söndag firar vi 1-årig bröllopsdag! Vi åker inte iväg nånstans utan vi går helt enkelt ut och äter bara. Vart har vi inte riktigt bestämt än. Lägger upp några bilder från möhippan som va för över ett år sedan nu, 090613. Galet rolig va den iaf!


Hela gänget förutom fotografen då


Blev en hel del dricka under kvällens gång....


och dansande! :)

Nu ska jag lägga mig i soffan igen.

Kram

Sjuk! :(

Nu e jag inne på tredje dagen som sjukling, andra dagen hemma från  jobbet, å det verkar inte bli bättre! Jag har feber, ont i halsen, i huvudet, hostar, snorar och tar mig knappt ur sängen, inge kul alls! :( Jag hoppas verkligen att de andra familjemedlemmarna klarar sig! Det är väl aldrig rätt tid att bli sjuk men idag tex så skulle jag ha tränat med en jobbarkompis, kört mc-lektion, jobbat och ridit. Men istället får jag äta alvedon, snyta snor å sova.

I fredags efter ha ätit middag hos mamma så åkte jag och A till travet. Såg några hästar men det va väl inte det som va huvudsyftet ;) Sen blev det marité, brunkullan å sist plaza, där vi blev kvar tills de stängde. Va hemma strax efter 3. När jag vaknade på lördagen så va jag inte bara trött utan hade även ont i halsen och efter det har det bara blivit sämre. De kanske va alkoholen som va den utlösande faktorn?! Ja ja, skit samma! Vi hade iaf rätt kul.....

Jag orkar inte skriva så mycket men jag tänkte lägga ut några bilder från Emelies utspark från Björken in på skolan. Tänk att hon börjar skolan om ca två månader!


Emelie åker ner för rutschkanan


Ingegerd(fröken till hösten) tar emot "Björkarna" inne på skolan




Nu ska jag försöka äta nåt eller iaf dricka nåt varmt.

Kram

Sol!

Idag skiner faktiskt solen! Believe it or not! Men till helgen verkar det som att det blir som vanligt igen=regn och kallt! :(

Känns helt ok att va tillbaka på jobbet igen. Efter denna vecka är det ju bara tre veckor kvar till semester ;) Ledig fyra veckor i juli känns grymt bra! Inga speciella semesteplaner ännu, vi får väl se vad vi hittar på.

Ikväll ska vi ut å köra motorcykel. Får väl se till att passa på när det är bra väder och vi har barnvakt. Lillebror(som är hemma några dagar) får ställa upp. På tisdag morgon ska jag köra lektion igen.

Imorgon ska vi äta middag hos mamma. Sen blir det ev utgång, eller ja typ hänga i nåt öltält på travet tror jag ;) Men det kan ju va nog så kul!

Red Malle i måndags. Va riktigt kul när vi hittade några små hinder i skogen som vi lätt skuttade över. Så Malle har helt klart en karriär som ridhäst när travkarriären är över :) Lagavulin som jag ska börja rida har blivit sparkad och ska vila denna vecka, får se hur det blir den kommande veckan. Har ju ridabstinens efter en vecka med så mycket fina hästar!

Kram


Hemma igen!

Borta bra men hemma bäst, det håller jag med om! Fast värmen får gärna komma hit upp nu. Vi hade helt fantastiskt väder, sol och varmt alla dagarna. Så nu har jag faktiskt fått lite färg, men jag vill ha mer! :) Otroligt mycket häst har det varit. Strömsholmstävlingar torsdag och lördag, Emelie som ridit på Edelweiss så mycket det bara gick, plus alla lektioner som "stora" Emelie hade och de pass hon red själv. Lördag-söndag bodde vi hos min kompis Jennifer. Hon jobbar på Strömsholm och har sin häst där så då blev det mera häst där såklart. Orkar inte skriva så mycket mer nu men lägger iaf ut några bilder.

Emelie och Briman på framridnningen. Min Emelie tittar på.


Christian och Valle på framridningen

Emelie kallade Edelweiss för sin häst :)


Emelie borstar Edelweiss....


och rider såklart!


Det märks väldigt tydligt att Emelie tycker om djur. Inte bara hästar. Här är hon med jack russel-hunden Mio.....

och här med Jennifers hund Nemo.

Imorgon är det dags för jobb igen.

God natt! Kram

RSS 2.0