Mätt & förkyld!

På julafton tände vi ljus hos morfar och faffa. På em kom alla släktingar hem hos oss för middag och paketöppning. Tomten kunde tyvärr inte komma i år. Han knackade på och när vi öppnade så hade han lämnat en säck med paket och i den ett brev där han berättade att han helt enkelt ine hade tid att stanna hos alla barn i år....så det kan bli! ;) Barnen blev nöjda iaf, de fick ju sina paket :)

Jag oxå för den delen! Många bra paket; pengar(ganska mycket av mamma!), x10 mini pro(av Jimmy), vin, godis, trosor, strumpor och revybiljett. Sen fick jag och Jimmy gemensamma saker; täljstenstopp till kaminen av Lage, två stora glasprydnader där man kan ha stenar och ljus el likn av Jimmys mamma och en annan sorts ljusprydnad av Jimmys farmor.

Hade känt lite ont i halsen hela dagen men på kvällen blev jag sämre och kände mig frusen. Så på jul- och annandagen har jag mest legat i soffan/sängen. Är bättre nu men fortfarande hosta och snorig. Jag som hade sett fram emot skidåkning i mellandagarna, det får vänta.

Imorgon åker vi till Brunflo och då ska jag rida!

Kram

God Jul!



Klockan har precis slagit över till julafton och jag vill bara önska alla en god jul!

Kram

Kvar att göra....

Igår tog vi in granen och ikväll ska vi klä den och kanske göra lite mer julgodis. By the way så luktade granen väldigt konstigt, inte alls sådär gott som granar brukar lukta :( Hoppas det ger med sig med tiden!

Imorgon måste vi handla frukt, griljera skinkan och städa. Sen kan det hända att det blir mer julgodis och kanske en saffranskaka. På em ska vi äta gröt hos Jimmys mamma så innan det ska vi handla färdigt de sista julkapparna, typ 3st.

Imorse va båda barnen riktigt trötta och Felicia lite snorig. Jimmy va både trött och gnällig igår, precis som ett barn! ;) Så det blir nog bra att de får ledigt i 18 dagar! Jag är ledig 11 dagar sen jobbar jag 2,5 dag och blir efter det ledig 4 dagar igen, blir nog bra det med! :)

Kylan håller i sig!

Kram

Julklappar

Jag tillhör inte de som tycker att det är kul att slå in julklappar utan ser det mer som "ett nödvändigt ont". Jag älskar att ge, få och köpa dem men att slå in, ja det måste ju göras men om jag fick så skulle gärna slippa. Jag fick mig en tankeställare igår när Emelie ville slå in några saker som hon gjort på skolan/fritids. Hennes kommentar "jag tycker att det är jättekul att göra paket!" Fast det kanske jag oxå tyckte när jag va 6år?! ;) Jag önskar ibland att jag va lite mer "pysslig" än vad jag är, men jag har inte det tålamodet! Emelie verkar iaf tycka att det är väldigt kul att pyssla, tur hon får göra det på skola/fritids! :)

På friksvårdstimmen igår blev det en ridtur på Banditen. Han är pigg nu och känns hyfsat sammarbetsvillig, hoppas det håller i sig! ;)

Idag är det apkallt! -26 hemma imorse :(

Ikväll kommer lillebror på besök!

Kram

Snart jul!

Idag är det dan före dan före dan före dopparedan! Det mesta är fixat. Maten inhandlades i lördags, granen fixades igår liksom det mesta av städningen. Känns så skönt att vi är lediga dagen före julafton så vi kan fixa det sista, då kan man bara ta det lugnt på självaste julafton. Ska bara köpa de sista julklapparna, slå in alla paket, klä granen, griljera skinkan och kanske baka lite.....

I helgen har jag träffat min bästa vän! Två gånger till och med! I lördags kom hon och hennes sambo hem till oss på em, vi fikade och satt och pratade i några timmar. Synd bara att det blir alldeles för sällan vi ses och när vi ses går tiden på tok för fort! :( Igår kom hon iaf förbi stallet. Hon tittade på Albin och tittade även när jag red Banditen i hagen. Bra att få lite "expert-tips" ;) Jag fick bekräftelse att jag rider honom i rätt i form och att jag gör rätt när "rycker i tyglarna". Så nu är det bara att fortsätta jobba!

Nu ska jag jobba på jobbet oxå! ;)

Kram

Bra fredag!

Grötfrukost på jobbet, långlunch med Jimmy och fredagsmys med barnen ikväll! Jimmy ska ut med jobbet ikväll så jag och barnen åker nog till fastern en sväng, kanske en ridtur, kanske en pizza, vi får se!

Annars rullar det bara på med jobb och pluggning. Är nästan klar med alla julklappar, bara några viktiga kvar!

Imorgon ska vi handla julmaten. Skönt när vi delar upp så jag, mamma, Jimmys mamma och Jimmys mormor tar några saker var, det blir ju inte så mycket på varje då.

Min favvo-kompis är i stan på besök i helgen så vi måste ju självklart ses! Bara frågan hur mycket tid hon har över för mig?!

Nu ska jag jobba lite innan lunch!

Kram

Glädje och sorg!

Tänk va fort livet kan förändras! Fick igår veta att en arbetskamrats man omkommit då deras fritidshus brann ner i helgen. Så nu är hon ensam med tre barn, helt ofattbart! :( Vi har även fått kännedom om något ytterligare otrevligt och jag hoppas verkligen att det går bra och de ska veta att jag tänker på dem!

Något som ändå gör mig riktigt glad är de bebisar som kommer att födas 2011! Än så länge vet jag om fyra par i vår närhet som ska ha barn första halvan av året. Ett av paren är jag extra glada för och jag hoppas verkligen att allt går vägen!

Nu ska jag försöka jobba lite! ;)

Kram

Julfest!!

Som jag har längtat efter denna dag! Nu sitter jag bara å väntar på att kl ska bli 16.30 så förfesten kan börja! 18.00 ska vi vara på Plaza och kl 19 serveras julmaten. Sen blir det party all night long! =)

Igår kväll åkte jag och Flisen till stallet. Först träningstur på Malle(tre backar) och sen en lite lugnare tur på Banditen. Han har haft semester från mig lite för länge nu men han va ändå hyfsat sammarbetsvillig och i skritten gick han i riktigt bra form.

Emelie är tillbaka på skolan idag och jag hoppas verkligen att hon är helt frisk. Magen va bra igår iaf.

Mamma ringde nyss och berättade att "Tider man saknar", låten som hon skrev till mitt bröllop, kommer att testas på P4 toppen idag!!

Kram

VAB

Kl 13:20 ringde de från skolan i måndags och sa att Emelie hade ont i magen, så det va bara att åka å hämta henne. Jag va hemma med henne även igår men idag är Jimmy hemma istället. Hon är inte speciellt sjuk men det känns onödigt att skicka iväg henne innan vi vet att hon är helt ok.

Nu ska jag strax iväg till Kräm & Salva för att fixa fransar och bryn. Det gör lite ont men det är det lätt värt när man blir så snygg ;)

Kram


Jaha!

Dagens jippie!: Jag får ta ut min friskvård sista timmen vilket betyder att jag slutar 14.15 idag!

Helgens sötaste: Emelie, Felicia och Albin i tomteluvor!

Helgens finaste: Barnkörens luciatåg i kyrkan igår.

Helgens ångest: Att börja med kompletteringsuppgiften som jag måste göra eftersom jag var en(!) liten jävla poäng ifrån att klara tentan, blä!! Den ska va inlämnad först den 10 januari, men jag vill ändå ha det gjort så att jag plugga på moment 2 nu istället.

Den förbannade parasiten kan ha flyttat in i Emelies mage :( Hon har haft ont till och från i magen sen i fredags men verkade bra i morse. De skulle ringa från skola om hon blir dålig. Varför är det alltid Emelie som får allt?! Munsår, fotvårtor, löss osv. Tycker så synd om :(

Kan hända att det blir en ridtur efter jobbet idag. Kanske ska fråga om jag kan ta den "vilda hästen" så att jag slipper frysa! ;)

Kram






Fixat hår!

Skön dag! Jobbade 45 min sen till världens bästa frisör, blev toksnygg i håret som vanligt! ;) Jobba 1h sen adm-jobb ca 2h. Hämta barnen som ska va hos tandläkaren kl 15.20 och efter det ska vi på "fritidsmiddag". Ca 130 pers, tydligen populärt med billig mat?! :)

Igår kväll fick jag göra en akututryckning. Min granne S, som jobbar borta på veckorna, ringde vid 22 och va lite orolig över att inte ha fått tag på sin sambo på telefon, försökt nå henne sedan 16. Då blev jag oxå orolig och sprang såklart över för att kolla om hon va hemma. Lampor lyste överallt, men dörren va låst och ingen öppnade när jag knacka. Jag smög runt och tittade i fönstrena(hoppas ingen såg mig!) men hon syntes inte till. Ringde upp S och sa som det va och fick senare ett sms där han skrev att han fått tag i henne. Hon va tydligen hos en kompis och va väl helt enkelt inte tillräckligt intresserad av att prata med sin sambo ;)

Kram


RSS 2.0