Grillning!

Har inte skrivit på ett tag nu, finns liksom annat att göra på semestern! ;) Måste bara berätta att det va så grymt kul att se Malle vinna på Oviken i fredags! Jag fick gåshud och började nästan gråta! Va så kul att se Anette och hon e verkligen väl värd den segern!

Idag har vi varit i Brunflo mest hela dagen. Jag och Jimmy städade ur Forden(Jimmys pappas bil) som skulle säljas. Barnen badade under tiden och även jag hann sola och bada lite :) Jimmy satte ut annons på bilen igår, idag kom första spekulanten och han köpte den på en gång! Sen blev det grillning hemma hos oss och det är så härligt att kunna sitta ut till sent på kvällen!

I fredags hälsade vi på hos Erik och Annis. Fick god mat, grillat ;) och fick snusa på deras tremånaders bebis! Vi har inte setts sedan han föddes så det va verkligen på tiden.

Det blev även grillning i lördags hos Linda och Kennet men då spöregnade det, vi satt ute men under tak. Jättegod mat och trevlig kväll!

Barnen verkar tycka att det är skönt att vara lediga. De sover länge på morgonen och vi med! ;) Det blir ingen längre semestertripp för oss, bara några kortare dagsutflykter. De e skönt att bara va hemma oxå. Vi ska ju trots allt åka till Rhodos i början på september! =)

Nu e de läggdags!

Kram

Ridläger

Den här veckan har Emelie varit på ridläger på Knytta. Två timmar om dagen onsdag-fredag. De har fått pyssla med hästarna, ridit och haft teori. Emelie hade en shettis som heter Laban. De va två och två om hästarna och Emelie delade Laban tillsammans med sin kompis Liv. När Emelie hade teori så red Liv och sen byttes de av. Det verkar som att hon har lärt sig en hel del och intresset verkar minsann inte ha minskat! ;)

Emelie och Laban före lektionen.....

och efter lektionen :)


På väg ut till hagen


Ridlägergänget tillsammans med ridläraren Madde

I förmiddags körde jag motorcykel bort till Marievallen, för nu är det krypkörningsträning som gäller! Jimmy och barnen åkte bil efter. Jimmy ställde ut "koner"(hinkar m.m) å sen va det bara till å träna. Jag va inte alls nöjd efter lektionen i torsdags men efter dagen träning så känns det bättre. Det är nog inte helt omöjligt att lära sig iaf! ;)

Imorgon börjar Jimmy sin semester och jag har tre kvar. Ska njuta allt vad jag bara kan!

Nu ska jag göra Jimmy sällskap i soffan. Det står fortfrande 0-0 i VM-finalen i fotboll. Håller inte på nåt särskilt lag men det kan va rätt kul att se slutet iaf.

Kram

Semester!

Oj va härligt med semester! Men va mycket man har att göra när man är ledig. De här fyra veckorna kommer att gå såå fort, alldeles för fort! :(

Idag har jag och barnen varit in till stan. Blev bjuden på fika av mamma och köpte även en supersnygg marimekkoduk tack vare att mamma betalade hälften, för den va fan så dyr! ;) Jag köpte även en ridhjälm till Emelie eftersom hon ska på ridläger ons-fre och kommer även att behöva en hjälm i framtiden. Tycker att det är lite halvtrisst att det inte finns nån riktig hästaffär i stan, de e ju typ Granngården och Dille. Men det kanske kommer. Sen åkte vi till Lina och hennes lilla Johanna. Det va länge sedan vi sågs och det blev ett mycket trevligt fika-besök! Johanna sov när vi kom men vaknade lite senare så vi fick träffa henne en stund. Även min kompis Sandra(som bor granne med Lina) kom dit med sin Ella så då fick jag träffa dem oxå, vilket oxå va länge sen! Konstigt att man ses så sällan när man bor så pass nära, men alla har ju för det mesta fullt upp med sitt.

Nu känns det iaf som att jag har kommit igång med ridningen. Har ridit Lagavulin torsdag och måndag och Baron i söndags. Tanken är att jag ska rida Lagavulin mån och tors och då blir det ju ridning varje vecka.

På måndag börjar Jimmy sin semester så då har vi tre veckor tillsammans. Vi har inte bestämt nåt speciellt och blir nog mest hemma.

Igår kväll skulle vi ut å köra motorcykel. Tänkte köra till Hara men fick vända i Orrviken då min motorcykel inte gick som den skulle. Jimmy har bytt tändstift men det blev ingen skillnad. Kan ha varit nån skit i förgasaren som förhoppningsvis e borta nu, men vi får se. Imorgon ska jag köra lektion på trafikskolan, vill bli klar nån gång!

Kram

Det går bra nu, kompis det går bra nu!

Vet inte vart jag fick den låten ifrån, den bara dök upp i mitt huvud :) Men det är lite så det känns! Några av anledningarna till att det känns så är:

* Jag har jobbat ikapp det som jag behövde jobba ikapp här på jobbet, så nu är jag i fas lagom till semestern! ;)
* Imorgon ska jag göra Risk 1:an så e den avklarad. Fick beviljad flex av min tf sektionschef, snäll chef :)
* Jimmy kommer hem ikväll vilket betyder mys och såklart hjälp med de två små "monsterbarnen"
* Ridning ikväll för första gången på över tre veckor

Imorgon och till helgen lovas det sol och värme och vem blir inte glad av det?! Kan tänkas att det blir grillning med tillhörande dryck till helgen, de blev ju så mycket vin över sen i fredags! ;) Känns lite trisst att missa afterworken med arbetskamraterna imorgon, men mc-körning går före just nu, å ere bra väder så ere!

Kram

RSS 2.0