Förslag på 80-års present?!

Klurar på vad vi ska ge Jimmys morfar när han fyller 80 år i mars. Någon som har nåt bra förslag?! Det skulle va kul med nån form av upplevelse, men vet inte riktigt vad.

Ska strax byta om och åka till stallet, friskvårdstimmen är ju guld värd! :)

Ikväll ska vi på informationsmöte på skolan. Vi ska välja om Emelie ska börja i förskoleklass eller grundskola. Ganska säker på att det blir det första. Tänk att hon snart ska börja skolan! Mamma ska iaf vara barnvakt under tiden.

Helgen gick som vanligt väldigt fort. Ridning både lördag och söndag och fikabesök i söndags av Fredrik, Lise, Oliver och Tuva. Annars hände väl inte så mycket.

Funderar på att börja plugga till hösten. Det är bara en 30 poängskurs på distans så jag ska ju ändå jobba, men jag har inte sökt än, vi får väl se.

Nu drar jag!

Snart helg!

Jobb i några timmar till sen är det äntligen helg! Veckan har enbart handlat om jobb och träning för min del. Känns som att jag håller på att bli förkyld men det vill inte bryta ut. Va på spinning imorse och blev rejält trött så blir jag inte sjuk efter det så vet jag inte. I måndags åkte jag 5km skidor och i tisdags styrketränade jag på Fristilen.

Vet inte riktigt vad som händer i helgen, ganska lugnt antar jag. Ska iaf till stallet både lördag och söndag. I onsdags bakade jag chokladmuffins och kladdkaka så den som vill får gärna komma förbi på en fika :)

Igår kväll när Emelie lagt sig så berömde jag henne att hon varit så duktig under mötet(som va drygt två timmar långt) som hon följde med mig på. Då sa hon; "Du är världens bästa mamma! Fast inte när du är arg". Är jag det ofta frågade jag då?! "Nej" Tur kände jag då! Ibland känns det ju som att man inte gör annat än tjatar, bråkar och gnäller som förälder. Tur att de tycker om en ändå =)

Nu är det bäst jag jobbar på så att jag får gå hem nån gång! ;) 

Kram

Calle

Hittade några bilder från Jemtryttarnas klubbtävlingar 2003 =)


Jag som iprenmannen i maskeradhopptävlingen.
Vi vann klassen, men inte maskeraden.



3:a i dressyren

Roligt med gamla bilder!

Träning

Äntligen är det lite mildare väder! Åkte till stallet efter jobbet i fredags men det var för kallt för att rida men igår va jag ute nästan en timme. Jag passade på medan Emelie va på kalas, så jag hade gott om tid. Han va pigg och det blev en trevlig ridtur. När jag tog in honom i fredags så frös han trots två tjocka täcken men med lite mer mat så tror jag att det blev bra. De e ju inte så lätt när man måste vara klippt mitt i kalla vintern :( Igår när jag red kände jag ett sug efter att träna och tävla igen, första gången sen jag sålde Calle som jag har känt det tror jag. Vi får väl se hur det blir i framtiden.

I lördags fick vi trevligt besök av Erik, Annis och Melvin. De hade med sig jättefina rosa tulpaner, jag älskar tulpaner! Vi åt tacos och hade jättetrevligt.

Jag och Emelie har åkt skidor både lördag och söndag. Det blev inga långa pass, men lite träning blev det ju iaf :) Tänkte åka själv i spåret på Marievallen efter jobbet idag och då blir det ju lite bättre träning.

Vill så gärna gå på bio! Vill se både Snabba Cash och Avatar. En tur ner till Västeås skulle lösa det hela, men jag antar att jag får vänta tills de släpps på dvd....

Nu är det måndag och jobb igen så det är väl bara att jobba på då :)

Kram

Mer tid önskas!

Det är så mycket man vill hinna med men det är så svårt att få tiden att räcka till. Jag måste ju först och främst jobba för att tjäna pengar, men helst av allt vill jag bara va med min familj, vänner, se bra filmer, läsa bra böcker, laga god mat, resa, träna, rida och va i stallet!

Jag hinner iofs med mycket av det ovannämnda men det är inte utan att man känner sig lite stressad ibland ;)

I söndags städade jag ut julen, kan ju inte påstå att varken Jimmy eller barnen hjälpte till speciellt mycket. Det enda som är kvar är för Jimmy att kasta ut granen. Eftersom jag klädde av den så kan han få kasta ut den! ;)

Igår fick vi äntligen ge lilla Ella presenten som jag köpte för en tid sen. Som tur va köpte jag en lite större storlek så den hade inte hunnit bli för liten. Hon blev 4 månader precis igår! Förutom att vi fick lämna paketet fick vi fika och en pratstund(Emelie, Felicia och Elias lekte) och det är ju aldrig fel :)

Idag har jag tagit friskvård och flex för att åka och rida, så jag slutar 14.15, vilket betyder att jag slutar om mindre än en timme!

Kram


Sovmorgon!

Vi sov till 10.30 i morse så jag känner mig inte speciellt trött. Men ska nog lägga mig snart iaf, måste försöka vända tillbaka dygnet nu, på måndag börjar ju jobbet på allvar igen! :( Känns extra tungt när man vet att Jimmy och barnen är lediga och kvar hemma när jag måste upp tidigt å jobba. Men men det går nog bra.

Anledningen till att vi fick sovmorgon va för att barnen sov hos mamma i natt. Vi lämnade dem där igår vid 16.30. Åkte direkt till Ullis och Stefan som bjöd på god mat och jag och Ullis drack vin :) En mycket trevlig kväll med massa "surr", let´s dance och film. Nu får vi försöka se till att det inte dröjer lika länge till nästa gång, men det är inte så lätt när man har fullt upp på var sina håll.

Jag är mycket nöjd över att jag hittade ett par "jeans-leggings" igår på Gina Tricot. Har velat köpa sådana länge och igår hittade jag äntligen ett par, supersköna! Köpte även en tunika på cubus, men den känns nästan som en kroppsstrumpa och den minsta lilla valk syns så jag ska försöka gå ner nåt kilo innan jag börjar använda den.

Fick idag veta att fina Gisse kommer att lämna oss :( Han som skulle bli ridhäst om hans karriär som travhäst inte blev lyckad. Jag måste dit och klappa om honom en sista gång!

Godnatt!

Jobbar lite.....

Är på jobbet och "gästspelar" lite. Jobbade hel dag igår, 8-12 idag och sen är jag ledig i 5 dagar igen! :) Känns rätt ok att jobba men igår va det minst sagt fullt upp här i växeln. Hoppas det blir lite lugnare idag.

Ser fram emot kvällen då jag ska på den årliga trettondagsbalen. Det brukar alltid vara mycket folk, god mat och självklart dans. Jimmy vill inte följa med då han inte tycker om att dansa, men eftersom jag känner så pass många i byn så har jag inget problem med att gå själv. Ska till Cilla & Tobbe på förfest :)

Äntligen har vi börjat titta på film igen! Har gått lång utan att vi haft varken tid eller ork till att både hyra och se film(förutom de 6 Johan Falk filmerna och Flickan som lekte med elden, som jag hyrt av jobbarkompisar). Hyrde GI Joe och Inglourious Basterds förra veckan som båda va väldigt bra. Lämnade igen dem igår och hyrde två nya; Taken och Knowing. Ska bli kul att se!

Jag måste verkligen skärpa mig med ätandet nu och faktiskt börja träna. Ridturerna och de enstaka promenaderna verkar inte hjälpa så mycket :( Det är ju inte så att jag känner mig speciellt tjock men vågen visade en skrämmande siffra igår. Ska ta tag i detta nu!

Nu ska jag fika!

Kram

Kallt igen!

I två dagar var temperaturen nere på runt -10 men nu är det över -20 igen, inte kul! Åkte till stallet i morse men det blev ingen ridtur, vi tog en liten promenad istället. På nyårsafton va vi ute på en jättehärlig skogsridtur med lagom temperatur och "gammgubben" va riktigt pigg efter några dagars vila ;) Hade ju hoppats på en ridtur till under helgen, får se hur det ser ut imorgon.

Passar på att sitta vid datorn lite medan barnen tittar på disneydags å äter lördagsgodis och Jimmy spelar guitar hero. Vi köpte guitar hero med gitarr och allt för 199:- på maxi i tisdags. Så nu vet man vart man har Jimmy ett tag ;)

Vi åkte in till stan idag och handlade mat och en liten inflyttningspresent till Lina och Hasse. Hade tänkt åka dit idag men de skulle bort så vi gör ett nytt försök imorgon istället. Ska bli så kul att se huset! Vi åt lunch på Max och åkte sen till Jimmys morbror där vi blev bjudna på fika, vilket såklart va gott ;)

Jobbar måndag och tisdag till veckan, men tisdag slutar vi 12 eftersom det är en röd dag på onsdag så det blir verkligen en kort vecka, skönt!

Jimmy ska vara föräldraledig hela januari. Undrar vem som kommer vilja till dagis/jobb först av Jimmy eller barnen?! ;) Man är ju inte direkt ledig när man är hemma med två barn, fast det är ju skönt att slippa jobba iaf.

Kram

RSS 2.0