Länge sen.....

jag skrev nåt här nu! Mycket som vanligt på alla plan.

Just nu sitter jag på biblioteket och försöker skriva färdigt hemtentan som ska va inne på söndag. Det är det absolut sista nu, kommer bli så skönt när den är inlämnad! Men det går sådär, för lite motivation, plus att jag är lite nervös över första mc-lektionen som ska köras om ca 45 min.

Lite halvjobbig dag idag känner jag. På fm har jag varit på rekryteringsseminarium på kronofogden. Av 238 sökande va det 29 pers där, 15 går vidare till djupintervjuer och sen är det 8 som får jobbet. Blir spännande att se om jag går vidare!

Måste säga grattis till grannarna som fick en liten tjej för snart en månad sen! Så roligt att de fick barn fast att de inte trodde att det skulle gå. Den 20/5 fick även I och T en liten tjej, så nu är E stolt storasyster!

Kram

Flisen 4 år!

Idag fyller min lilla Flis 4 år! Svårt å fatta att fyra år går så himla fort! I morse väcktes hon av sång och paket på sängen. Eftersom det är jag som står för presentinköp så fick hon supersöta ridbyxor(se nedan), lila väska, rosa klänning och en blå barbapappa t-shirt. Ikväll blir det tårtkalas och mer paket när alla släktingar kommer!

Fina!

Min 30-års dag va iaf kanonbra! Härligt väder, många gäster, gott fika och bra presenter! :) Men det bästa är ju trots allt kvar, min och Ullis 30-års fest! Lördag kommer förhoppningsvis bli en grym kväll!

Kram 

RSS 2.0