Lycka!

Är bara så glad just nu! Kan nog inte fatta att jag ska lämna arbetsförmedlingen efter nästan 6 år! Men jag kommer såklart sakna alla underbara kollegor, måste fortsätta hålla kontakten! Tur fb finns! ;) Känns ju både spännande och lite läskigt att byta jobb, så mycket nytt som jag måste lära mig, men det går förhoppningsvis bra. Jag har ganska svårt att fokusera på jobbet nu, de 10 timmar per vecka som jag är här. Känns så bra att jag kan plugga färdigt de två kurser som jag hade tänkt oxå, innan jag börjar hos polisen.

Snart får vi ju vår nya familjemedlem oxå! Imorgon är det tre veckor kvar tills vi åker till Chottans kennel i Kristinehamn! :)

Kram

Wiiieeee!!!

Just nu vill jag bara skrika rakt ut!! Jag har fått nytt jobb!!!! Som arkivarie hos polisen! :) Blev uppringd och erbjuden jobbet igår, idag har jag förhandlat lön och startdatum. Börjar den 28/5 och går upp 3000:- i lön! Gaaahhh!! Vet inte riktigt vart jag ska ta vägen! Inte lätt att sitta och svara i växeln just nu :P

Kram 

Måndag igen!

Jaha då sitter jag här igen, välkommen till växeln! Känns ju precis som att jag alldeles nyss satt här, helgerna går ju alldeles på tok för fort!

Fast jag tycker ändå att jag har fått en hel del gjort i helgen. Efter jobbet i fredags red jag Malle. Sen på kvällen blev det film, Midnight in Paris. I lördags blev det lite shopping(takbox till bilen och kläder till barnen), 5km löpträning och kokade ihop lite svartvinbärssylt. Igår städ, tvätt, kyrkjobb och 8 km skidor. Bra helg ändå! :)

Nu har vi bokat valp! Äntligen! Kullen föddes den 23/2 så vi kan hämta den v.16, det är ju snart! :)

Mitt upp i valpplanering så ska jag ev byta jobb, om jag nu får jobbet, om de nu kan höra av sig nångång så att jag vet! Annars börjar jag plugga på måndag, spännande värre just nu! :)

Nu måste jag väl svara lite till.....

Kram

RSS 2.0