Ångest!

Över att behöva åka hemifrån strax(till Härnösand) och över tentan imorgon! Men klarar jag den inte imorgon så får jag väl se till att klara den i april eller juni istället!

Idag har jag och barnen varit i stallet. Mockat och ridit. Blev en lugn tur på Malle tillsammans med Å och Banditen.

Har lite träningsvärk idag efter 5 km längdskidåkning igår. Mamma åkte 1km med barnen.

Nu ska jag kramas lite innan jag åker!

Kram

Dagens

Dagens lunch: Spader kung med några av de bästa från växeln. Sista lunchen med M eftersom hon slutar på tisdag :( Men vi ska ses ändå! Måste åka hem till henne och å titta på hästarna :)

Dagens måste: Handla efter jobbet. Tråkigt men som sagt måste! Har typ ingenting i kylen hemma.

Dagens fråga: Kommer jag att hopptävla nån fler gång i mitt liv?! En tanke som slog mig imorse. Hoppas verkligen att det kommer att ske.....

Helgens att göra: Städa och tvätta(som vanligt på helgerna!), vattna blommor hos svärmor, laga god mat, packa och plugga det sista inför måndagens tenta!

Ska ev försöka att baka något och kanske åka skidor. Är så nöjd att jag kommit igång med träningen nu!

E berättade för mig att hon har en kompis på skolan som glömmer saker hela tiden. Då frågade jag hur det kommer sig att hon själv kommer ihåg allt då? "För att jag har en så smart hjärna!" Det är min dotter det! ;)

Nu ska jag jobba sista rycket innan lunch!

Kram


Aktiv helg!

Efter jobbet i fredags åkte jag direkt till A. Gav hästarna mat, mockade och sen ridtur på Malle med Å och Bandit. Sen kom Jimmy och barnen åkandes på skoter hemifrån, snälla och duktiga barn :) F ville rida så det va bara att hämta in Albin. Kul att E ville hjälpa till lite oxå. Sen blev det pizza!

I lördags fixade jag lite hemma(städade, tog ner de sista julgardinerna och tog ut alla julsaker till garaget). Jimmy blev hämtad av T som skulle hämta sin skoter. Så de roade sig hur bra som helst hela dagen! ;) Jag och barnen åkte till stan. Lite snabb-shopping(hjälm till F och byxor till E) och fika hos mamma på Törners, är ju så billigt att fika hos mamma! ;)

Gårdagen började med snöskottning. Hade säkert kommit 20 cm under natten! Sen blev det mer skottning hos A. Jag mockade och sen fick jag pulsa lite djupsnö när F ville ut med Albin. Ridturen på Malle blev mycket rolig när det visade sig att vi va "tvungna" att hoppa på vägen hem. Malle tyckte att det va ganska läskigt, som han iofs tycker om det mesta ;) så de första träden hoppades mest stillastående, men det sista blev ett ganska bra språng. Jag ser fram emot nästa ridtur! ;)

Idag är det vardag igen så det e väl bäst att jobba på!

Kram

Finbesök!

Idag kommer avdelningschefen från Stockholm hit på besök. Hon är min chefs chefs chef vilket måste betyda jättehög lön! Om hon hinner med ska hon komma hit och medlyssna med en av oss i växeln idag och imorgon är vi indelade i två grupper som ska vi få träffa henne. Det är ganska kul att se att de flesta har gjort sig lite extra fina idag, fast jag tror tyvärr inte att man får nån högre lön för det ;)

Igår kollade jag min lönespec och upptäckte då att jag har 42 semesterdagar att nyttja! Årets 31+11 sparade. Tur att det finns några fördelar med att bli gammal :)

Händer inte så mycket i mitt liv just nu. Känns som att det är samma sak varje dag; jobba, plugga, sova, jobba, plugga, sova typ.

Kram

Tulpaner

Jag älskar faktiskt tulpaner! I söndags kom familjen Hemmingsson/Eliasson till oss på middag och hade med sig just tulpaner+choklad! Goa vänner!

Ibland blir man ju bara så fundersam över vilka val personer gör här i livet. Det sägs ju att "blod är tjockare än vatten". Men att man då väljer ett umgänge som familjen inte vill veta av så undrar man ju?! Hoppas att förnuftet tas till fånga!

Idag skulle man ha varit ledig, stålande sol ute och bara någon minusgrad! Hade kunnat åkt skidor, ridit, åkt skoter och grillat korv eller helt enkelt bara varit ute!

Kram

Gilla/ogilla

Ogilla(börjar med det negativa):
*
Att det redan är måndag, helgerna går alldeles för fort! :(
* Regn i januari, då det är minusgrader ute!
* Att det ringer hela tiden, samtalen tar aldrig slut!
* Att jag måste åka till Jimmys mammas lägenhet och plocka ner deras brandvarnare som piper. Det stör tydligen grannarna?!
* Tentaångest! Måste plugga!


Gilla:
*
Godis! Fast nu får jag bara äta det på helgerna! Skärpning!
* Träna, skulle göra det oftare om jag hade tid.
* Att vi har friska barn. va på 6-års koll med Emelie i morse.
* Umgås med vänner(trevliga middag borta i lördags och hemma igår)
* Tulpaner(fick tulpaner och choklad(!) av gårdagens gäster)
* Att titta på film. Vi ser på tok för lite filmer nu för tiden!
* Att mamma bor så nära.
* Att jag endast behöver svara i telefon i tio minuter till :)

Kram

Fredag!

Skönt! Nu är det snart helg! Är så nöjd att jag lyckats träna två gånger den här veckan! Så ikväll förtjänar jag lite vin, kanske imorgon oxå..... ;)

Idag på lunchen köpte jag med mig sallad och åkte till A´s office. Ville kolla läget efter gårdagen, nu vill bara ha goda nyheter! Lite vin och tacos imorgon i skogen med Å, T och M är bokad!

Felicia ska på kalas imorgon mellan 12-14 och då ska Emelie ev vara hos en kompis under tiden. Söndagen inget planerat, förhoppningsvis får jag plugga lite!

Jobba två och en halv timme till sen helg!

Kram


Hmm...

Gårdagens "tabbe": Skulle skicka ett grattis-sms till en kompis som fått sitt tredje barn men skickade det ist till en tjej på jobbet som inte har några barn! Lite pinsamt men det kunde ju ha varit värre!

Gårdagens middag: Lövbiff, potatis, sallad med fetaost, vitlökssås och bea! Lyxigt för att va på en onsdag men gott va det iaf!

Gårdagens "irri": Jimmy kommer hem lagom till när middagen är klar, frågar om han ska tvätta en maskin mörkt? Ja gör det säger jag, även fast det mest blir hans kläder. Sen går han ut och kommer in lagom tills att barnen har lagt sig och tvätten är upphängd! Morr!

Veckans jobbiga: Att börja mitt "nya liv"! Mindre och nyttigare mat, mer motion, inget onyttigt kvällsfika och endast godis på helgen. Hur ska det gå?! Har iaf börjat hyfsat bra så jag hoppas att det fortsätter så.

Veckans "skit": I tisdags följde jag med till Överbyn med Banditen. Trodde att han skulle va i princip helt ok nu, men visade hälta fram istället för bak som varit problemet tidigare?! Ingen fattar nåt. Antiinflammatorisk medicin och skritt i 10 dagar, sen återbesök i februari. Jag som är så träningssugen! :(

Me and my friend planerar för fullt inför "årets fest". Gästlista, lokal, mat, band osv. Ska bli skoj!

Nu måste jag jobba på!

Kram

Tidig morgon!

Började 7 idag eller 7.03 för att vara exakt! ;) Skönt att få lite plusflex.

Igår hade jag ångest x2! Tandläkaren kl 8 och sen börja jobba igen, men det gick mycket bra. Inga hål och endast 185:- fattigare efter tandläkarbesöket. Arbetsdagen gick fort, marvin på fm och friskvård sista timmen! :)

Red Banditen igår. Det va ett tag sen, har mest ridit Malle på slutet. Men det gick över förväntan, bra tempoväxlingar och galoppfattningar! Lite låst i högersidan, bara att fortsätta jobba!

I söndags va vi på Östersundsrevyn. Fick biljetter inkl lunch och barnvakt av mamma och Lasse i julklapp. Lasses barn hade oxå fått det så vi va sex stycken som gick tillsammans. Kanongod lunch och (som vanligt) grymt bra revy!

Kram

Snart ledig!

Stress, stress på jobbet men snart ledig fyra dagar!!

Igår kom J på middag och idag ska jag försöka få med henne ut på en ridtur! :)

Ikväll blir det "trettondagsbal"! Vin och finklänning! Hoppas på att få träffa många trevliga personer, finns det annat folk i Marieby?! :)

Kram

Nytt år!

Vi kom hem igår kväll efter att ha spenderat två nätter hos U och S i Åkersjön. Mycket(både mängd och god!) god mat, dryck och trevligt sällskap :) Vi har mest ätit och slöat men även tagit några promenader, åkt lite skoter och badat badtunna, de va dock inte alla som badade ;)

Idag är jag tillbaka på jobbet och jobbat har jag verkligen gjort idag! Oh my va saker det fanns att göra både på marvin och i växeln. 800 jobbcoacher som slutar och ska tas bort, arbetsförmedlare som byter kontor, åter i tjänst, en ny kundtjänst som öppnar där alla ska läggas in osv. Så den här dagen har gått fort. Hoppas att tis och ons går lika fort så man får lite ledigt igen! ;)

Nu ska jag hem till la familia!

Kram

RSS 2.0