Det är över nu....

med 2010 års vinter-OS!(Förutom hockey-finalen) 14 spännande dagar och 11 svenska medaljer senare så är det över. Ser fram emot nästa om 4år :)

Mitt liv som blondin tog slut i torsdags för nu är jag väldigt rödhårig! Å med lugg dessutom ;)

Emelies väntan på farmor är över imorgon för då kommer dom hem efter dryga 6 veckor i Thailand. Hon har inte frågat efter dom något men jag tror mig veta att hon längtar.

Eftersom att jag förmodligen alldeles snart kommer att gå och lägga mig så är även helgen över för denna gång :(



Något som däremot inte är över är Felicias trotsperiod(om den nu någonsin kommer att gå över!) Hon må se söt ut på bilden här ovanför men har ett humör som inte är av denna värld!



Emelie är faktiskt så snäll som hon ser ut. Men kan ibland få de mest enkla saker som hon inte vill göra till att hon inte kan göra dom. Hon ger oftast upp lite för lätt när man tycker att hon ska kämpa på och försöka lite till. Annars är hon verkligen vår stora duktiga tjej!



Söta är dom ju hur som helst båda två! Speciellt när dom sover =)

Kram

Kyligt!

Eller rättare sagt svinkallt! Som kallast på väg in till jobbet visade termometern -34, hemma -35 :(

Hade tänkt rida igår men det va för kallt strax över -25. I söndags trotsade jag vädret fst det va -18 och snålblåst. Det blev en ridtur barbacka i skogen och han kändes jättefin =) Att det är kallt nån dag gör inte så mycket men nu har man knappt kunnat va ute sen i lördags, de senaste tre dagarna har det varit över -25. Är lite avundsjuk på dom som befinner sig i Thailand just nu. Jimmys mamma kommer iofs hem på måndag, men 12 mars åker mamma och hennes sambo dit. Det finns ingen hejd på orättvisorna! ;)

Jimmy har varit hemma den här veckan. Han är inte jättedålig men har nån förkylning som gör att han har ont i kroppen och är allmänt orkeslös. Jag känner oxå av nån förkylning men den verkar inte vilja bryta ut. Tränade igår kväll och känner mig iaf inge sämre idag.

I lördags åkte vi ut till I och T för att titta på huset som dom håller på att bygga. Blir säkert kanonfint när det blir klart. Sen åkte vi till Jimmys farmor. Hon fick en bukett tulpaner och så hjälpte vi henne med skottningen efter det fick vi såklart fika.

Före stallet i söndags så va jag på "mitt andra jobb". Det gick över förväntan =)

Idag ska Emelie på simskola. Känns lite kallt att bada idag...

Kram

En liten undran

Jag har lagt in kommentarer på en blogg och jag undrar varför dom inte syns?! Uppenbarligen så blir dom iaf inte publicerade......

Undrar även hur det känns i kroppen när man kraschar efter ett hopp på 60 meter?! Såg allt annat än skönt ut. Tyvärr blev det inga medaljer igår trots flera chanser, men kanske ikväll ;)

Hade ett trevligt klädparty igår kväll. Köpte en klänning och en mössa till Emelie, en kanintröja till Felicia och en tunika till mig själv =) Bjöd på äppelpaj med vaniljsås och kladdkaka.

Idag fyller min vän Lina år och jag har köpt en present men ska nog fixa en till ;) Fixar den nog idag innan jag åker till mamma på lunch. 

Kram



Nödinlogg!

Man borde få dubbel lön när det strular på jobbet! Det är felanmält men vi har inte fått nån tid då allt ska fungera som vanligt igen. Resultatet blir ju långa köer och längre samtal. Men kunderna verkar ha förståelse och vi håller trots allt humöret uppe. Hoppas att det har löst sig tills jag kommer tillbaka efter lunch!

Trots att jag igår kväll visste och kände att jag egentligen va jättetrött så kunde jag knappt somna efter Björn Ferrys kanonlopp! Världens adrenalinkick =) Ännu ett guld!

Det blev ingen ridning för min del igår. Jimmy va borta på jobb så barnen fick följa med till stallet, mina små stalldrängar ;) Jag longerade ca 20 min istället. Longering är ju bra träning (speciellt i djupsnö ;) ) för hästen men jag känner ändå att jag vill rida för att det ska bli "riktig träning". På söndag tänkte jag försöka rida på plan igen.

Jimmy köpte skidkläder igår så nu kan han åka med stil ;) Jag tänkte åka 5km idag efter jobbet. Hoppas att det inte är allt för mycket snö i spåren.

Ikväll ska jag ha Me&I-party. 6 st anmälda, får se om det blir fler. Ska bli kul!

Nu ska jag gå på lunch och nu fungerar tekniken som den ska igen!

Kram


OS-guld!

Charlotte Kalla tog Sveriges första medalj och dessutom blev det guld! Tycker så synd om Marcus Hellner som va 1,5 sek från brons men tyvärr slutade 4:a! Ikväll hoppas vi på Helena eller Anna-Carin =)

Idag åker tjejerna "Marieby-loppet" på dagis. Hade velat varit där men får snällt vänta på bilderna som brukar dyka upp i mail och inne på dagis.

Helgen va väldigt bra men gick ju som vanligt alldeles för fort! Lördagskvällen blev mysig med middag hemma hos oss med lillebror, mamma och Lasse. Mamma hade med sig tulpaner och gelehjärtan =)

I söndags fick jag mera blommor =)

Kram

Fredag & sol!

Härligt väder ute nu, sol och jag slutar om 30 min! Då blir det en ridtur =)

Igår kväll kom mamma och Johan hem till oss. Mamma tog med sig lite "left-overs" från sitt jobb. Det blev både wienerbröd, kanelbullar och bullar med vanlijfyllning! =) Tur att jag va på spinning i morse ;)

Imorgon blir det en sväng in till stan. Måste vattna blommor hos Jimmys mamma och inhandla en del presenter. Jimmy ska ev köpa skidkläder oxå. Ska även försöka träffa Johan nåt mer innan han åker till Storulvån på söndag. Hoppas på fint väder!

Alla hjärtans dag mellan ca 11-16 kommer jag att va i Brunflo på utbildning. Så det blir till att spendera morgonen och kvällen med familjen. Ska försöka fixa god middag med efterrätt och kanske några gele-/chokladhjärtan på kvällen ;)

Trevlig helg och glad alla hjärtans dag till er alla!

Kram

Härliga helg!

Synd att dom går så fort dom där härliga helgerna! I helgen va det dessutom kanonhärligt väder. I lördags fm tog mamma med sig barnen och följde med mig till stallet. Jag hade bestämt mig för att rida på ridplan och då fick även Emelie och Felicia rida lite. De kommer nog bli riktiga hästtjejer, till pappas stora förtret! ;) Jag ska försöka boka in en resa ner till Brolöten nu i vår/sommar. Blir nog bara jag och Emelie som åker då. Ridningen gick iaf bra men vi har lite att jobba på vad det gäller konditionen både jag och Baron :) Ser fram emot att rida imorgon igen.

Igår köpte Jimmy längdskidor så nu ska vi minsann börja träna tillsammans! Kan bli en tur redan imorgon kväll om min mosters man fixat klart med Jimmys skidor.

På torsdag kommer lillebror till stan, ska bli kul att ses igen. Blir ju allt för sällan nu fast då är det ju desto roligare när vi ses.

Vår lilla Flis börjar bli så stor, men några roliga saker säger hon fortfarande;
levsedej- leverpastej
Bron- Baron
kissnögi- kissnödig
äpplehål- ett äpple där man tar bort kärnhuset
tärna- tärning
sin- apelsin(fast jag tror att hon säger apelsin nu)

Hon är inne i en period nu där hon kan och vill göra allt själv och är så bestämd så jag vet inte vad!

Nu ska jag äta lunch, tacos! =)




Snöstorm

Tittar ut genom fönstret och känner att det är tur att jag jobbar inomhus.

I morse va jag på spinning, bra pass! Hon som hade passet är gravid med sitt fjärde barn, fattar inte hur en sån människa orkar?!

I måndags ringde Jimmy till mannen som fixat med bouppteckningspapprena. Det visade sig att det va bra att han läste igenom och att han hade rätt på den punkten som han tyckte va felaktig. Det handlar inte om att leta fel men man måste väl få läsa igenom innan man skriver på?! Jimmy saknar sin pappa och barnen sin faffa. Han skulle absolut inte ha velat att syskonen skulle bli osams och jag hoppas verkligen att allt löser sig! Sen är det ju inte min sak att lägga sig i....

Har blivit bjuden på hårdrocksfest imorgon men tror inte att jag ska gå. Det blir nog en ganska lugn helg. Emelie ska på disco-kalas ikväll och imorgon ska jag rida. Är lite avundsjuk på U och S som ska till Ikea imorgon men vi får nog ta en tur vi med snart.

Saknar mina kompisar i södra Sverige, J och E. Måste se till att ses snart!

Kram

Tv-bänk säljes

Jimmy har gjort en tv-bänk i ek, jättefin! Så nu ska vi sälja vår gamla, ligger ute på blocket just nu; http://www.blocket.se/jamtland/Tv_bank_25667249.htm?ca=3&w=1 Endast 350:- =) Vill bli fri den för den står bara och tar plats och samlar damm!

Det är så kul att jobba en dag som denna då vi är många telefonister som svarar får då blir det nästan ingen kö alls. Vi svarar ju för hela Sverige så det blir en hel del samtal varje dag.

Idag är det inte lika kallt så jag tänkte nog rida en sväng ikväll. Får se bara vilken tid jag lyckas ta mig iväg efter middagen.

Kram


Favoritlåt just nu!


Måndag igen

Nu är vardagarna som vanligt igen. Jimmy börjar jobba idag igen efter att ha varit ledig sen 23/12 och barnen är tillbaka på dagis. Emelie va väldigt trött och de va lite griniga båda två när vi väl kom iväg. Jag hoppas det går bra för dom idag.

Det märks på jobbet att det är den 1:a idag, ringer mycket redan kl 8! :(

I fredags hade vi after work med jobbet. Vi hade jättekul! Vi satt kvar här på jobbet till kl 22 då vissa valde att åka ner på stan och vissa åkte hem. Jag åkte hem. Tror att det va tur med tanke på att jag drack en hel flaska vin och en cider ;) Först mådde jag ganska bra men nar jag lagt mig ner så snurrade det ganska ordentligt. Mådde ändå hyfsat när jag vaknade.

Det blev ingen ridning för mig denna helg. I lördags var det -25 och jag mådde ju inte allt för bra. Felicia följde med mig och hjälpte till i stallet. Igår va det oxå kallt plus att jag hade en hel del annat att göra så det fanns helt enkelt inte tid till mer än mockningen.

Jag är så glad att jag och min bror slapp bli osams när pappa gick bort. Det va inga diskussioner om hur saker skulle delas eller hur vi skulle göra. Att bli osams om sådana saker tar ju så mycket onödig energi så det vill man ju bara slippa.

Kram


RSS 2.0