Fixad & fotad!

Idag har jag varit hos bästa frisören och fotografen! Mitt hår har en helt otrolig färg just nu, ljus och mörk koppar, skitsnyggt! Synd bara att den häftigaste färgen försvinner så fort. Fotade med tre olika klädbyten, olika poser och rekvisita. Jag tror att bilderna kommer att bli jättefina, trots att det är jag som är "objektet" ;)

Skönt med fredag men jag känner mig inte helt hundra. Hoppas att jag klarar mig från förkylning, vill inte! Måste hur som helst va frisk till nästa fredag för då ska vi åka till Umeå :)

Ska köpa snabbmat på väg hem idag. Hade tänkt Max men barnen vill ha pizza och Jimmy kebab så vi får väl se vad det blir....

Ska nog bara krypa ner under en filt i soffan och ligga där hela kvällen!

Kram


Vardagslyx

Nu har J lagat middag tre dagar i sträck! Kan inte minnas att det har hänt förut ;)

Igår åkte jag till stallet direkt efter jobbet, mockade och sen blev det en lugn uteritt på Banditen med A och Malle som sällskap. Malle verkade inte direkt tagen efter tisdagens lopp, pigg och glad eller "som på nålar"! :) När jag kom hem va det bara att sätta sig vid dukat bord, lyx! :)

I fredags hyrde jag tre filmer på Hemmakväll, fd Videoteket. Draktränaren till barnen, The Expendables och Inception till mig och Jimmy. Barnen gillade draktränare, tror även att Jimmy gillade den, de har sett den två gånger ;) The Expendables såg vi i lördags, den va bra, många grymma skådespelare! Igår kväll såg vi Inception med Leonardo DiCaprio i huvudrollen. Den va inte tillräckligt bra för jag somnade tydligen, men jag gav den iaf ett försök.

Ser fram emot morgondagens besök på LL Hår & Make up, där vet man aldrig hur det slutar! ;)

Kram


Trött!

Lite ovanlig känsla eftersom jag har varit så pigg den sista tiden! Men det kan ju ha å göra med att både E och F är förkylda, jag kanske oxå har nån förkylning på g?! Eller att de är så hostiga och snoriga på nätterna så man inte kan sova....

Jag orkade ändå kliva upp tidigt imorse för att simma 40 längder, vilket kändes bra, efteråt! ;) Har blivit lite sisådär med träningen senaste veckorna men den här veckan blir det kanske ordning igen.

I söndags fick Banditen besöka ett ridhus för första gången. Spännande värre! Han skötte sig riktigt bra förutom att jag skulle ha önskat lite mer framåtbjudning. Jag hade både spö och sporrar men det hjälpte föga. Men igår fick vi nog svar på oviljan att gå framåt och bakutsprången i galoppen. Han blev behandlad med nålar och är jättespänd i bakdelen och framför allt i korset. Fler behandlingar, värme och massage gör förhoppningsvis det hela bättre.

Nu ska jag handla och sen bege mig hem till sjukstugan!

Kram

It´s friday and i´m happy!

Jag fick D på tentan! Med andra ord kan jag lämna lagförvaltningsmomentet bakom mig för denna gång! :) Nu har jag 15 hp, bara 15 kvar innan kursen är klar. Hade hoppats på ett E(typ som godkänt) men hade aldrig kunnat drömma om ett D?! Känns bra och eftersom det är fredag så kommer jag nog fira lite ikväll! ;)

Imorgon blir det som sagt tårta hos L som egentligen fyller idag. Jag ringde å grattade henne på lunchen.

För övrigt blir det ridning av Bandit i helgen, skogen imorgon och ridhus på söndag!

Nu behöver jag bara vattna blommorna en gång till, om en och en halv vecka kommer Jimmys mamma och sambo hem igen. Som vanligt kommer de att vara hur bruna som helst! Inte alls avis....

Jag håller på att filura lite på en gemensam födelsedagspresent till våra mammor med sambos. De fyller år alla fyra inom loppet av en och en halv månad så därför tänkte jag att de får något tillsammans. Jag tycker om att ge upplevelsepresenter! ;)

Nu är det snart helg!

Kram

Sporrad!

"Hästägaren" har fixat sporrar så nu bara kör vi! ;) Ska ev rida Bandit i ridhuset på söndag.

På lördag ska vi fira L som fyller 30. Snart är jag där själv! Festplanering i full gång. Kan ha fått tag på ett kanonbra band! :)

Är nästan klar med laborationsuppgiften som ska va inne den 25/2, hoppas den duger! Jag är nöjd med ett G! :) 

Nu hämta barn, fixa mat och sen till Knytta på ridning.

Kram

Älskar spotify!

Har skaffat Telia mobil vänner med surf och fick då gratis spotify i sex månader, så värt det! Med Jimmys alla hjärtansdag present (trådlöst bluetooth headset) så är min lycka gjord! :)

Red Banditen igår kväll. Han gör framsteg hela tiden men galoppen måste vi jobba mer med. A tog med barnen och Albin ut på en liten tur i mörkret. Kul att E vill rida på honom igen. Fick frågan om jag ville rida den nya hästen idag eller imorgon, får se om jag lyckas trycka in det i mitt fullspäckade schema....

På fredag kväll ska Emelie på disco, så då blir till att styla henne! ;) Apropå styla så bokade jag tid hos bästa frisören igår, kan bli spännande som vanligt! ;)

Kram




Söndag kväll

Tittar på Wallander-kuriren, men just nu är det nyheter. Den handlar om en mc-förare som dödas i samband med en knarktransport och spåren leder till en mc-klubb. Stundtals rätt otäck men jag måste se klart den fast det blir sent.

Känns som att jag kommer ha rätt rejäl träningsvärk imorgon! Red 1,5 timmes hopplektion för Nina Wengelin i Bräcke idag med M´s häst Isabelle. Det gick jättebra, hon va jätteduktig! :)

I tisdags blev Banditen "friskförklarad" och när jag red honom igår kändes han jättefin, bättre steg och inte lika stel som förut, bara att fortsätta jobba. Rida är kul nu! =)

Imorgon blir det vab med Flisen, men vi har inte bestämt vem av oss som ska va hemma än. Hon har haft feber till och från sen igår morse.

Kram

Shopping!

Va kul det är att shoppa när man egentligen inte har tänkt göra det men ändå hittar flera saker som man faktiskt behöver och bara känns helt rätt! Det blev två tröjor till mig, två par jeans till E och var sitt par strupmbyxor till både E och F. Bra att förena nytta med nöje när man befinner sig nere på stan!

Clarion Hotel är ett grymt ställe måste jag säga! Va där på ST löneträff hela fm. Fräscha lokaler, goda mackor, frukt och godis :) Att detta 24-månaders löneavtal är uselt är ju en annan sak, men det var trots allt mycket bra info.

Igår satt jag och U hemma hos mig och försökte planera lite inför den "stora festen"! Datum är inte helt spikat, maten e vi ganska överens om, men underhållningen är ett stort frågetecken. 10000:- är absolut maxpris men gärna billigare. Vi får väl se vad vi kan hitta.....

Nu är det snart bara en timme kvar att jobba, skönt med helg strax!

Kram

Hoppat!

I söndags hoppade jag "på riktigt" för första gången på ca 6,5 år! Helt sjukt va länge sen! Har ju småskuttat lite i skogen men nu snackar vi i ridhus med riktiga hinder på 90 cm! Jag va så nöjd i söndags kväll :) Åkte till min kompis M som bor i Stavre, lastade in hennes två hästar och åkte till ridhuset i Bräcke. Jag tänkte lite i förväg, tänk om jag inte kan längre, om jag har glömt bort hur man gör?! Men det kom liksom av sig själv och Isa som jag red va jättesnäll och duktig. Så på söndag blir det kanske träning för en "riktig tränare"! Allt är liksom på riktigt nu!

Annars rullar allt på som vanligt med jobb, dagis/skola, pluggning osv. Jimmy är på kurs i Sollefteå idag.

Jag och Jimmy åkte 5km skidor igår uppe vid svartsjöarna, fina spår!

När jag hämtade Flis igår på dagis så berättade en av fröknarna att de hade frågat vad de hade gjort i helgen. F svarade då "tuggat tuggummi!" Det va alltså det hon kom ihåg av helgen?! Inte att hon ridit själv på Albin eller följt med till Bräcke för att titta när jag hoppade? Eller hämtat pappa på flyget? Nä hubbabubba-tuggummi med cola smak slår tydligen allt! ;)

Nu lunch!

Kram

Pluggo!

Känner mig verkligen inte som ett pluggo men jag kan ju iaf få folk att tro att jag e det! ;) Nä men det går väl hyfsat med pluggningen. Tentan igår gick nog sådär, förhoppningsvis godkänd. Nu är vi inne i moment 3, informationsförvaltning! Jag höll allvarligt på att somna under lektionen idag. Tur att vi har studiebesök imorgon så vi får göra nåt annant än att höra "tantens" konstanta malande! :(

Grymt boende har vi iaf! Hela huset för oss själva den här gången eftersom familjen är i Thailand. Men det ska bli skönt att komma hem imorgon kväll. Saknar mina små hjärtan! (Jimmy oxå för den delen!)

Vill även se nya hästen som flyttat in i stallet. Tydligen är det Albin som bestämmer, han måste väl hävda sig på nåt sätt lillskrutten. Hoppas det går bra!

Sitter å velar om jag ska ta en promenad eller bara softa i soffan hela kvällen.....vi får se!

Kram 

RSS 2.0