Snart helg!

Tycker att veckorna efter semestern har gått ganska fort, om fyra veckor åker vi!!

Har kommit igång bra med träningen nu. I söndags ridning+joggingtur, måndag 5km stavgång, onsdag joggingtur, tors ridning, idag spinning. Så om fyra veckor kommer jag att vara i strålande form ;)

Skönt att Jimmys pappa är hemma nu och jag hoppas att det går bra. Vi va dit igår kväll. Ut en sväng på Malle, testade att sitta ner i galoppen och det  riktigt bra. Ska testa Gisse nåt framöver, spännande att se om det går lika lätt :) Kul att ha kommit igång med ridningen igen. Får se om det håller i sig när det blir vinter, brr!! Ser ut som att stallet blir fullt och det ska bli kul att se de nya hästarna.

Vill att min bästa vän ska komma på besök och det vill hon oxå, men tid och pengar är väl lite av problemet. Det är alldeles för långt till Västerås! Hoppas iaf att vi ses snart. Då kanske hon kan hjälpa mig med någon av hästarna.

Nu ser jag fram emot eftermiddagsfikat. Det ryktas om både glass och kakor och det har jag ju gjort mig förtjänt av! ;)

Kram

Glad

Känner mig glad och på bra humör just nu, skönt! Satt ute på lunchen och det va så varmt och skönt i solen. Andra arbetsveckan har börjat bra och det känns faktiskt helt ok på jobbet. Barnen verkar gilla att vara på dagis igen. Felica har slutat helt med blöja på dagen och endast en "olycka" förra veckan :)

Jimmys pappa hade permis från sjukhuset över helgen. Han åkte in igen på söndagen men blev utskriven igår. Hoppas att det funkar nu med medicinerna så han kan vara hemma.

Malle börjar mer och mer att likna en dressyrhäst ;) Hade en riktigt trevlig ridtur i söndags och han gick jättefint. Kändes i kroppen igår att jag jobbat lite extra, men det är bara kul. Tror att det är bra för hans huvud så att han får tänka på nåt annat och även att han får jobba lite med ryggen.

Nu till helgen hade jag hoppats på att få åka till Sundsvall för att titta på Emelie och Briman, men det blir nog inte så att de åker. Hoppas vi ses den 4 september iaf!

I eftermiddag splittrar vi familjen totalt. Jag och Felicia följer med mamma och Lasse på 85-års kalas, Emelie och farmor åker på Storsjöbadet och Jimmy fixar lite annat. Egentligen skulle jag och Felicia oxå badat men jag hade glömt bort 85-års kalaset och Emelie vill inte under några omständigheter följa med när jag lovat att vi skulle bada. Ja vad gör man?! Tur att farmor finns :)

Nu ska jag jobba de sista 15 minuterna.

Kram

Friday!

Snart är första arbetsveckan efter semestern avklarad och det har faktiskt gått ganska bra. Ringde på rätt bra mån, tis men sen har det lugnat ner sig lite. Bara fem veckor tills vi åker till Kreta nu!

Idag begravs moster May(Jimmys mormors syster). Om det inte va för att hon bodde i Norge, nästan 80 mil härifrån så skulle nog vi oxå varit där. Jimmys mamma, morbror, mormor och morfar åkte dit igår och kommer hem igen söndag.

Vi har inga planer inför helgen än. Ikväll blir det bara lugnt så får vi väl se vad vi hittar på lördag, söndag. Ev skulle farfar få komma hem från sjukhuset idag så då åker vi väl och hälsar på honom. Om han inte får komma hem så blir det väl sjukhusbesök ist. Hoppas att de får till medicineringen nån gång så han slipper ha så ont!

Längtar sååå efter att få snusa lite på Lina och Hasses lilla bebis!! Tycker att det är så roligt att de har kallat bebisen för Curt å så blev det en liten tjej ;) Huvudsaken är ju att alla mår bra.

Efter att ha fikat en väldigt god morotskaka nu så är det bara 30min kvar tills jag slutar!

Kram

Solen skiner!

Men det är ganska kallt ute. Hoppas på att det kan komma lite sommarvärme igen, kanske till helgen?! Igår va det grått, trisst och regnade hela dagen, fast det slutade bra precis när jag slutade jobbet. Vi åkte till Brunflo efter middagen. Jimmy hjälpte Anette med bilen så att de kunde åka iväg på trav idag, Malle startar på Bergsåker! Jag kände mig så överflödig där bland alla som måla och fixa i stallet(det blir nog riktigt bra när det blir färdigt) så jag va ju iaf tvungen att mocka lite även fast jag inte va stallklädd ;)

Jimmy, systrar och mamma träffade en läkare igår som berättade mer om röntgenbilderna och vad som händer nu. De måste få koll på medicineringen så att han slipper ha så himla ont för då kan han förhoppningsvis komma hem snart. Vi hoppas på att få så mycket tid som möjligt!

Tyckte faktiskt att jag va rätt duktig igår kväll. Jag och barnen åkte hem före Jimmy och medan de kvällsfikade så bakade jag en morotskaka(till partyt imorgon) och plockade ur diskmaskinen. Tvättade en maskin med kläder och när barnen somnat va jag bara tvungen att dammsuga det värsta i hallen och vardagsrummet. Sen blev det soffan ;)

Kram

Jobbar igen....

och är redan less!! Men det är kul att träffa alla arbetskamrater och nånstans måste man ju få pengarna ifrån ;) Barnen va dessutom väldigt glada över att få gå till dagis igen. Mest Emelie tror jag som idag började på Björken. En avdelning som ligger inne på skolan och som de nu går på sista året innan de börjar på skolan! :) Felicia hade ingen blöja på sig imorse när jag lämnade henne, hon har varit jätteduktig hemma sista tiden. Vi får väl se hur dagen varit för mina småtroll när jag hämtar de i eftermiddag.

Sista semestertiden har inte direkt varit rolig med sjukhusbesök och en väldigt ledsen Jimmy. Pappan mår inte bra! Han fick komma hem torsdag men va tvungen att åka in igen fredag då smärtan va helt outhärdlig! Jimmy åkte in och va där många timmar, han va jätteledsen när han kom hem och jag lider så med honom. Vi står helt maktlösa och det är så hemskt att se honom ha så ont och må så dåligt. Han försvinner ifrån oss allt för tidigt!! Jag vet inte hur vi ska klara av den här tiden som kommer, vill inte ens tänka på det. När Emelie va hos sin farmor i fredags så frågade hon om farfar kommer dö nu. Hon har förstått att han är väldigt sjuk men det är nog ändå svårt för henne att förstå. Det är det ju till och med för oss =(

I lördags åkte jag och Jimmy till Sundsvall. Handlade en hel del på Ikea, Biltema och Hööks. Va så trött när vi väl kom till Birsta galleria så jag orkade knappt titta på kläder :( Hemma ca 19 efter att ha hämtat barnen, fattig och trött!

Nu ska jag jobba på lite innan lunch.

Kram

Trött!

Känner mig så himla trött och hängig! Skulle behöva städa och vill baka men jag orkar inte. Fast vädret är ju som gjort för det, regnigt och trisst =(

Vi har hälsat på Jimmys pappa på sjukhuset både igår och idag. Han åkte in igår för att han har haft ont så länge nu. De ska kolla hur mycket morfin han behöver och röntga. När man ser hur han mår och vet utgången av det hela så blir man ju inte direkt på bättre humör heller, allt känns så orättvist och fel!!

Igår va vi till Junsele djurpark. Vi hade jättetur med vädret och barnen va glada och nöjda. Torsdag, fredag och lördag förra veckan va det kanonväder så då blev det bad för mig och barnen. Rödön på torsdag, Lit både på fre och lör. Jimmy åkte mc. Fröjdholmen på fre och storsjön runt med Eddie och grabbarna på lördagen.

Börjar jobba på måndag, har redan ångest! Men vi har ju iaf en veckas semester att se fram emot i september =)

Nu ska jag laga färdigt maten. Köttbullar och nypotatis med lingon å gräddsås.

Kram


Trött!

Halva semestern avverkad, tur att den andra halvan är kvar :) Har inte så stor lust att sitta så mycket vid datorn så därför blir det långt mellan inläggen. Jag har känt mig så himla trött och orkeslös flera dagar nu trots att barnen sover till närmare 9 varje morgon! Men det är klart att 120 mil motorcykelåkning, utgång flera dagar på stråket och tråkigt väder kan ha en del med saken att göra.

Min kompis Emelie kom upp tis-tors förra veckan. Hon skulle sova här hos oss men träffade en kille ute på stråket på tisdagen så hon sov i stan båda nätterna. Det va ju iaf kul att ses, det lilla som nu blev. Nästa gång blir det väl min tur att åka ner till henne.

I fredags åkte vi till Å och T´s  stuga i Newhome. Vi hade inte tänkt sova över men det blev så iaf. Tackar för trevligt sällskap, god mat och dricka! :)

Jimmys pappa är inte så pigg just nu så vi kommer nog spendera en hel del tid där antar jag. Jag hjälper till i stallet om det behövs. Jimmy ska nog följa med honom till sjukhuset på onsdag.

Nu ska jag sova så att jag inte är dödstrött när mina små monster vaknar imorgon.....

Kram

Ps. Väntar med spänning på L och H´s lilla bebis!

RSS 2.0