Snart så!

Är det semester! Om ca 7 timmar närmare bestämt!

Den 4/6 lämnade jag in sista skol-uppgiften och loggade precis in för att kolla om den blivit rättad. Jag fick ett C!!! Vilket betyder att jag är klar med hela kursen nu, så skönt!!

Nu när skolan är klar så är det bara en liten sak som jag ska fixa och det är nära nu, väldigt nära! Mår lite illa när jag tänker på det, fast jag vet att jag kan! Fick inte jobbet på kronofogden btw, men det gör faktikst inte så mycket, det kommer fler chanser!

I söndags tog jag och Banditen en ridtur med Albin på släp. Eller släp å släp, han ville helst va först :) Igår red jag själv, men vi tar nog med oss Albin fler gånger.

Det märks att barnen är trötta nu och att 7 veckors sommarlov är välbehövligt. Vi kommer mest att va hemma på semestern, lägga sten och sola(förhoppningsvis!), men även ta en veckas tripp ner till Brolöten och Västerås(hälsa på J och D).

Nu ska jag jobba lite innan det är dags för fika!

Happy!

Är så glad över att vara ledig nu i fem dagar! Ska plugga, rida, städa m.m. Men det bästa är att jag och J åker till Storhogna sön-mån! Lunch när vi kommer dit, trerätters-middag på kvällen, sovmorgon, två olika behandlingar inbokade, ska bli underbart skönt! Barnen ska va hos farmor :)

Mamma och L är just nu på Rhodos, bara liiiite avis!

Mc-lektionen gick iaf kanon! Jag kommer tydligen ihåg det mesta ;)

Nu blir det frukost!

Kram

RSS 2.0