Sol sol sol!!

Nu har det varit soligt och varmt i 5 dagar och det är så härligt! Nackdelen när det är tokvarmt är att man inte får så mycket gjort för man orkar inte. Idag har vi varit hos Jimmys pappa nästan hela dagen. Solat och badat i poolen =) Igår grillade vi med mamma och Johan. Imorse åkte Johan tillbaka till Umeå igen.

Vi har planterat körsbärsträdet och ekplantan som vi fick i bröllopspresent. Så varje kväll gäller det att vattna på när det är så här varmt. Det är kul att planera och plantera på tomten men även svårt att veta hur man vill ha det. Det få ta sin lilla tid.

Jimmy är ute och åker mc med sin pappa. Jag unnar honom det verkligen men samtidigt blir jag ganska låst och få ta hand om barnen mycket själv. Han tycker att jag ska ta mc-kort så att vi kan åka med var sitt barn när de blir större, vi får väl se hur det blir.

Tre veckor kvar till semester, hoppas att det blir soligt då oxå. Har inte planerat så mycket. Kanske till Brolöten, kanske till Umeå, vi får se vad som händer.

Kram

Bröllopsbilder!

Får just nu en massa bröllopsbilder skickade på msn, så jag lägger upp några. Det va en så himla rolig dag, skulle lätt kunna göra´t en gång till!

Kan inte fatta att det är jag! =)



Puss puss!


Kramar min bästa vän


Jobb en dag till sen helg igen, skönt!

Kram


Från Hemmingsson till Wikström

Helt underbart fantastiskt bröllop i lördags! Efter 28år som Anna Hemmingsson heter jag numera Anna Wikström, känns lite konstigt men helt ok :) Min privata fotograf Karin (www.kakansfoton.blogg.se) va med mig från kl 10.00 då jag satt och blev fixad med hår och smink. Efter snabb lunch och hämtning av resten av familjen åkte vi till hembygdsgården för mer fotografering. Hela dagen bara flöt på precis som jag ville att den skulle göra och barnen skötte sig helt otroligt bra. Karin fotade alla gäster när de anlände till kyrkan och även under hela vigselakten. 592 bilder blev det till slut! Förutom ett kort strömavbrott under festen så va även den helt lyckad. Maten och tårtan va supergod, bandet som spelade va jättebra och alla verkade helt nöjda. Känns lite vemodigt att allt är över. Men vi har iaf nåt kul att se fram emot. Den 25/9 åker vi tillsammans med min mamma och Jimmys mamma till Kreta en vecka. Kolla in bilder på hotellet här! Ska bli så härligt!

I måndags åkte jag och Jimmy själva upp till Åre för en natt på Fjällgården. Bara vila, äta och umgås bara vi, välbehövligt! Innan vi åkte hem igår fick jag en timmes helkroppsmassage, underbart!

Jag har semester även idag och jag och barnen ska hitta på nåt, förutom att diska och tvätta ;) Kan bli Lövstabadet om det är tillräckligt varmt ute.

Tack till alla som ville dela vår bröllopsdag, den blev helt fantastisk!

Kram





Förkylda

Gårdagens inlägg som strulade:

Jag vet inte om det beror på vädret eller bara för att det är så dålig tajming, men typ hela familjen är sjuk! Emelie hade magsjuka förra veckan och nu  har hon ont i halsen och ällmänt gnällig och snorig. Jag hade ont i halsen men det har övergått till jobbig hosta och snorig. Jimmy och Felicia är hyfsat friska iaf och jag hoppas att alla är pigga på lördag!

Har tittat både på yr.no, svt.se och smhi´s väder och det bådar inte gott, regn och kallt! Håller tummarna för att de har fel!

Känns skönt att vara ledig nu en vecka. Ska försöka bli frisk och göra de sista förberedelserna. Åker strax in till stan för att hämta ringarna, köpa underkläder, hårspännen el liknande till barnen och lite mer alkohol.

3 dagar kvar!

Kram

Kidnappad del 3 =)

Där fick jag så jag teg! Jag fick uppleva en möhippa jag sent kommer att glömma =) Jimmys syster ringde och sa att jag måste komma till Brunflo och hjälpa hennes kompis att hålla ridlektion för en tjej som hon kände. Vädret va inte det mest ultimata och det kändes sådär. Förresten har jag ju inte hållt en ridlektion på flera år. Jag blev ganska chockad över hur dåligt människan satt på hästen och gjorde några tappra försök men det hjälpte föga(skäms lite i efterhand att jag va en så dålig instruktör). Det visade sig vara min kompis Emelie från södra Sverige(som inte kan komma på bröllopet) utklädd och snacka om att jag blev överraskad! Jag skratta så jag grät. Sen kommer Ullis, Lina och Johanna gåendes från Jimmys pappas hus. Efter skumpa får jag ta på mig en playboybunny-dräkt och sen bar det av till stan. Käkade supergod mat på Simon & Viktor och sen va det party all night long, hemma 02.30. Tråkigt att inte Jennifer va tvungen att jobba, men kul att så många ville vara med.

Den här bilden tog Lina. Det kanske dyker upp flera ;)

Emelie sov hos oss i natt och idag åkte vi på spakliniken och relaxade, skönt och välbehövligt dagen efter ;) Sen fikade vi med mamma på stan innan jag skjutsade Emelie till flyget.

Jimmys svensexa slutade inte bra. Han kom hem kl 23 och mådde hur dåligt som helst. Mycket sprit och ingen mat är ingen bra kombination. Min kväll blev betydligt bättre =)

Tack tjejer för igår!! Vi ses om 6 dagar :)

Kram

Ps. Eventuellt kan bilder komma att läggas ut senare om papparazzin släpper dem ifrån sig ;)

Kidnappad del 2

Strax före 17 idag kom tre av Jimmys kompisar och hämtade honom. Han hade inte anat nåt och de va så kul att se minen när de kom in i huset och gav han en öl. De sa att han skulle ta med pass och sovsäck, så vi får väl se när han kommer hem :o

Själv så missade jag jobbets friskvårdsdag som skulle avslutas med sommarfest ikväll, men vad är väl en bal på slottet..... Nej det gör mig inget att jag fick vara hemma igår och idag. Känner mig fortfarande inge pigg och har lite ont i halsen. Emelie vaknade natten till igår och hade jätteont i magen. Tidigt på morgonen kräktes hon och va inte alls pigg. Kräktes en gång till lite senare på morgonen men idag verkar hon helt återställd och har ätit bra och lekt massor med Felicia. Än så länge har inte vi andra märkt av nåt och jag hoppas att det förblir så, peppar peppar!

Vi har inga planer för helgen förutom att Emelie ska till en kompis på kalas på söndag eftermiddag. Så imorgon ska vi väl handla present till henne och lite lördagsgodis :)

Nu ska jag sätta mig och titta på Emil i Lönneberga tillsamans med mina sötnosar!

Kram

Kidnappad?!

Jag undrar om jag kommer bli kidnappad för nån möhippa eller liknande?! Det är ju bara 9 dagar kvar nu! Jag hoppas att någon hittar på nåt, men jag har en känsla av att det kanske inte blir så.

Mitt humör är inte det bästa just nu och det känns lite tungt. Känner mig trött och less. Det är mycket på jobbet och jag har stundtals dåligt tålamod med barnen, vilket inte alls känns kul. Men efter den här dagen jobbar jag bara 4 dagar till, sen semester 1 vecka!

Fick mail från Spira att vigsel- och festprogrammen är färdiga nu! Ska bli så kul att se hur de blev :)

Att vädret är grått och trisst gör ju inte saken bättre heller :(

Nu ska jag fortsätta jobba.

Kram



Pappas födelsedag

Idag skulle min pappa fyllt 58 år! Saknar honom ibland och undrar hur det skulle ha varit om han fortfarande varit i livet. Två kvällar i rad nu när jag har lagt mig har jag funderat en del över döden, usch va hemskt! Just att inte veta vad som händer sen, får man aldrig leva igen?! Jag citerar ur en av Emelies böcker, Adjö, Herr Muffin: "Visst är det så att antingen är döden en vila och då är döden ingenting att vara rädd för. Eller så förs man någonstans till ett evigt liv och lever där i lycka och då är döden något att längta efter! Varför skulle man vara rädd för döden? Visst är det så, Herr Muffin, du som vet?" Huvudsaken är väl att man tar vara på livet på bästa sätt och lever det så gott man kan.

Det är så tråkigt väder idag, grått och regn. Har bakat hallongrottor nu på morgonen och blir väl mest inne idag antar jag. Ska åka in till stan och handla och även rösta på vägen. Lillebror kommer hem idag så vi ska nog följas åt till graven i eftermiddag/kväll. Kanske bjuda han på fika.

Igår va vi på Dollar Store i Svenstavik. Gick där inne en timme och hittade en del bra saker. Sen åt vi lunch innan vi åkte hem.

12 dagar kvar nu.....inte länge!

Kram

14 dagar kvar!

Kommer nog att tjata om detta tills det är över ;) Även fast det är så mycket att tänka på så känns bara så kul! Fick en hel del gjort i onsdags när jag va ledig. Fick hjälp av mamma och Marita att göra dukarna som ska ligga i mitten på alla bord. Sen va jag på stan och pratade med konditorn som ska dekorera tårtan, köpte fler bordsplaceringslappar, engångskameror, underkläder, present till vår privata fotograf bl.a. Jag har beställt vigsel-och festprogrammen men jag tänkte fixa med bordsplaceringskartan själv. Kvar att göra är: köpa mer alkohol och alkoholfritt, ringa och beställa maten, lämna in ringarna för putsning, köpa servetter+lite annat "små-fix". Dagarna innan blir såklart fokus på att få fint i festlokalen, men det tar vi då ;)

I onsdags hämtade vi "Lille Skutt". Han verkar trivas bra hos oss och Emelie och Felicia tycker att det är kul med ett husdjur.

Snart helg och inga direkta planer. Om det blir dåligt väder åker vi kanske till Dollar Store i Svensta. Hörde att de hade en del saker som kan vara bra att ha till bröllopet.

Jag fick inte tjänsten som administratör, men jag hade inte direkt förväntat mig det heller. Ingen här på jobbet fick. Tydligen hade hon som satt på tjänsten ändrat sig och ville va kvar?! Ja jag vet inte. Skit samma! Jag ska gifta mig om 14 dagar!!

Trevlig helg!

Kram

Mycket nu.....

Tänkte bara tala om att jag lever, men det är mycke nu! På många plan. Både med bröllop(det största jobbet såklart), jobb, hemma och "projekt hämta kanin+kaninbur". Imorgon har jag iaf semester så då får jag forhoppningsvis undan en del. Mitt upp i allt får jag ett samtal från en chef som säger att de vill träffa mig ang ett administratörsjobb som jag sökt. Trodde inte att jag skulle bli kallad. På torsdag ska jag iaf dit.

I fredags va vi på Anettes grillfest, mycket god mat och trevligt sällskap. Hemma 02.30 så det va tur att vi fick sovmorgon på lördagen. Emelie sov hos farmor och Felicia hos mormor. På lördagen blev det väldigt lugnt och mycket sol =)

Morsdag firades lite annorlunda. Jag städade och bakade innan kl 10.00 då prästen kom för att gå igenom allt inför bröllopet. Sen åkte vi till Jimmys farmor med ett vedlass och där blev det tårta Dagen avslutades med grillning hos oss med mamma, Lasse, Marita, Lage och Anette. Av barnen fick jag fick en bröllopstidning och blommor att plantera ute, som Jimmy såklart fixat. Emelie va så himla söt på morgonen då hon städade lekrummet och plockade blommor åt mig som present. Mammas stora tjej!

Nu ska jag försöka koncentrera mig på att jobba ett tag.

Kram

RSS 2.0