Bortskämd mamma!

Det e just va jag e det! Har inte behövt kliva upp ur sängen före kl 8 en enda dag sen julafton! Igår morse vaknade jag strax efter halv nio och undrade vart barnen va nånstans?! Jo sovandes i sina sängar =)

Lucia -09


I kyrkan på Johannas dop

Fast jag känner mig ändå inte helt pigg. Kan va nån förkylning eller att det har varit nästan -30 grader i fyra dagar så man knappt har fått nån frisk luft över huvudtaget?! Men nu verkar temperaturen iaf stiga, är bara -13 nu, rena sommarvärmen! ;) Hoppas att det inte är så kallt imorgon för då ska jag nog ta mig en ridtur.

Imorgon kommer Jonas, Stina, Edvin, Vincent, Malin, Mattias och Arvid hit på middag. Det blir trerätters middag där vi ska stå för varmrätten, oxfile och potatisgratäng :) Hoppas att det blir bra! Raketerna kommer nog att avfyras före tolvslaget eftersom barnen nog inte kommer att vara vakna till tolv.

2009 har varit ett sorgligt år då pappa/faffa Tommy lämnade oss den 2 oktober och Micke som dog i april. Det mest underbara var vårt bröllop den 20 juni, det va helt fantastiskt! Flera söta bebisar har fötts; Arvid, Johanna, Ella, Vincent bl.a. Nu hoppas vi på ett riktigt bra 2010!


Fina!


Mina söta tjejer i kyrkan före bröllopet

Gott Nytt År alla!!

Kram

God fortsättning

önskar jag alla! Idag har vi hittills bara varit inne. Ätit sen frukost, städat och lekt. Det är jättekallt ute men vi ska nog snart ut och skotta lite snö.

Har precis lyssnat på skivan jag fick av mamma i julklapp och gråtit en skvätt, den e ju helt underbar! Mamma skrev den till mig och jag hörde den första gången på bröllopet. Stina sjunger helt underbart och texten är så fiin! Tack mamma! Vill att alla ska få höra den och ska försöka lägga ut den :)

Annars har julen varit bra och jag fick många bra julklappar.

Kram

Dan före dopparedan!

Kände mig pigg i morse men nu börjar det kännas att man snart ska va ledig. Tror hjärnan har lagt av helt! Tur att det bara är 1 timme och 15 min kvar innan 11 dagars ledighet tar vid!

På "kvar att göra-listan" står idag griljera julskinkan, städa, klä granen och slå paket. Tror att det mesta är kvar att göra när jag kommer hem trots att Jimmy varit ledig idag ;)

Vi fick besök av Peter igår men tyvärr inte av Markus och Anna för deras tåg blev försenat. Vet inte när de kom till stan i natt. Vi ska förhoppningsvis ses den 26:e ist.

Kommer nog inte sitta vid nån dator imorgon så därför vill jag önska alla som läser här en GOD JUL!!

Kram

Tråkig blogg!

Jag tycker att min blogg är såå tråkig när man ser andra bloggar som tex; www.tantjenny.webblogg.se, www.kakansfoton.blogg.se, http://www.agria.se/teamagria/emelie_brolin_blogg.nsf, http://www.charlotte-alltomoss.blogspot.com/, http://stinawahlen.blogspot.com/. Måste helt enkelt lägga in lite bilder och skriva lite roligare, men det är ju inte alltid så lätt. Det kanske får bli mitt nyårslöfte?! :)

Ikväll får vi besök av Jimmys kompis Peter som ska äta hos oss och sen ska de ha "glögg-kväll". Även Markus och Anna tänkte komma å hälsa på och det va länge sen vi sågs så det ska bli jättekul! Fast deras tåg kommer inte förrän 21 så det kommer nog att bli en sen kväll, ångrar att jag inte tog ledigt imorgon!

Kram


Snart ledig!

Bara tre arbetsdagar kvar nu, men det känns som en hel evighet! Fast så brukar de ju vara när man ser fram emot något :)

Jag va riktigt trött när klockan(mobilen) ringde imorse och träningsvärk i benen, ryggen och axlarna efter ridturerna igår. det blev först en ridtur barbacka på Baron och sen när vi kom till Brunflo blev det en ridtur på Malle tillsammans med Å och Banditen. Jimmy blev lite sur över att få leta en gran på egen hand, men jag visste att han skulle klara det bra själv och den han hittade va jättefin! :)

I lördags va vi på Johannas dop i Marieby kyrka. Hon va jätteduktig hela tiden. Efter 20 min va dopet över och då blev det fika och presentöppning i Mariagården.

Efter dopet åkte vi till stan. Jimmy och Felicia gick och ett håll och jag och Emelie åt ett annat för att köpa julklappar ;) Nu är jag nästan klar med alla klappar, bara några små kvar.....

På kvällen blev vi bjudna på gröt och skinkstut hos Marita. Fult hus med Jimmys momma, moffa och morbror med familj.

I fredags gjorde vi pepparkakshus eller gjorde och gjorde, vi satte ihop och dekorerade en byggsats av ett pepparkakshus. Men jag tyckte att det va nog så svårt ;) Sen gjorde Jimmy chokladdoppade marsipan/nougat godis. Igår kväll gjorde jag snickerskakor och några fler chokladdoppade godisar, så nu har vi nog godis så vi klarar oss i jul.

Återigen en aktiv helg!

Kram 

Fullt upp....

såhär innan jul! Har några julklappar kvar att köpa, julgodis att göra, gran att hämta och lite mer julpynt och städning. Men det ordnar sig nog till slut :)

Idag har det varit fullt upp. Jobbade fram till 11.30, snabb lunch sen iväg till frisören där det tog 2 timmar och 20 minuter, men oj va bra det blev! ;) Tillbaka på jobbet för möte, sen hämta barnen, fixa middag, åkte in till stan för att vaccinera barnen en andra omgång, hem igen, bytte om och åkte till stallet. Red barbacka idag, första gången på mycket länge och det gick jättebra. Jag va hemma strax efter 20 och då va det dusch och soffan som gällde. Känner mig rätt trött så det blir nog sängen strax.

Imorgon kväll ska vi hem till några vänner för att dricka glögg och äta pepparkakor. Å självklart snusa på liten liten bebis! ;)

Igår kväll va våra mammor här. Vi bestämde vad vi ska ha på jul och vem som tar med vad. De e ju så smidigt när det bara blir några saker var. Julkorten som jag beställt kom igår så snart ska de oxå skickas ut.

Nu ska jag sova!
Godnatt!

Fullspäckad helg

Vi har verkligen fullt upp på helgerna! Igår va jag iväg till stallet och mockade sen åkte vi till Jimmys farmor och efter det till Jimmys syster. Det blev snabba besök på båda ställena, för sen va vi tvugna att handla inför kvällens middag då Malin och Mattias kom till oss. Vi behövde iaf inte tänka på nån efterrätt för de hade med sig tårta :)

Idag stack jag iväg till stallet vid halv tio för att mocka och rida, härligt väder idag! När jag kom hem så hade Jimmy, som tur va, dammsugit hela huset. Smart att hålla sig undan sådär ;) Jag tvättade och fixade lunch. Emelie hade en kompis här så när Jimmys mamma med sambo och mormor och morfar kom hit så fick vi se tre söta tärnor som sjöng jättefint. Sen blev det såklart "lussefika".

I fredags hade vi julfest med jobbet, vi va på Temperance. Det va trevligt och god mat, men det blev ganska tidig hemgång. Tror jag va hemma ca 23.

Jag kan känna viss avundsjuka när jag hör om kompisar som är gravida eller precis fått bebis, fast jag försöker intala mig själv att det räcker med två ;)

Emelie har redan lärt sig skriva och läsa, hon börjar skolan om ett år. Usch va fort det går! Nu ska jag för övrigt försöka få henne i säng. Flisen sover sen nästan en timma tillbaka.

Kram

Julmarknad och julbord

Det hör liksom adventstiden till att besöka Jamtlis julmarknad. Så igår mötte vi Fredrik & Lise för att gå en sväng inne på Jamtli. Vi köper nästan aldrig nåt men det är mysigt att bara gå runt och titta på allting. Tyvärr fick vi ingen julkänsla, kanske beror på plusgrader =(

Efteråt åkte vi hem till F och L och åt tacos. Vi köpte med oss glögg, dufvenkroks chili/choklad, supergod!

Idag va vi på julbord på Stadsdel Norr, Mr Husman. Vi brukar inte gå på julbord, men eftersom att Jimmy inte ska ha nån julfest med jobbet så tyckte vi att vi kunde gå på ett julbord tillsammans hela familjen. Det va mycket och god mat, jag åt väl som vanligt alldeles för mycket! :)

Jag har ridit Baron både igår och idag. Igår fick jag sällskap men idag red jag själv. Ska rida nästa helg oxå. Just nu blir det mest bara skritt. Ska bli kul när han kommer igång lite mer så man får sig lite "träning".

Imorgon åker Jimmy till Sundsvall på jobb och kommer hem på tisdag. Får se om jag och barnen hittar på nåt, fast det blir ju bara en kväll. Har ju iaf fått tillbaka min bil, 3520:- fattigare! :(

Nu blir det nog film.

Kram

RSS 2.0