Men hallå!

Va länge sen jag skrev nåt här!?! Ja vad säger man, tiden bara flyger iväg! När Gustav blev BIS på en inofficiell utställning i Timrå för några veckor sedan så fick jag tips om att göra en "Gustav-blogg", så jag kanske gör det istället. Där kan jag skriva om våra utställningsresultat, hur vardagen ser ut och vilken underbar hund han är! :) Jag fick ett sms från uppfödaren att hon gärna vill att vi tar kontakt med henne vid eventuell avelsförfrågan, hon vill att det ska passa hennes linjer och det har jag full förståelse för. Kul om vi får förfrågan i framtiden! På torsdag ska vi på en inoff här i stan sen blir det internationell i Vännäs 16/6 och nationell i Alfta 6/7. Jag har liksom fått blodad tand nu! ;)
 
Igår följde Felicia med farmor till Åre, åkte tåg för första gången. Hon fick det i 6-års present, så det blev bad på Holiday club mest hela dagen tror jag. Emelie ska åka buss in till stan själv för första gången idag så får Jimmy möta upp henne, lite pirrigt men spännande tycker hon nog att det är. De börjar bli så stora nu tjejerna!
 
Imorgon ska Jimmy på klassträff, 20år(!) sedan de slutade 9:an. Blir säkert kul! För mig och barnen blir det nog en hyfsat lugn helg. Felicia ska rida både lördag och söndag mellan 10-12 och på söndag ska hon på kalas kl 13, så hon har iaf fullt upp.
 
Annars ska jag passa på att njuta av sol och värme så länge det varar! :P

RSS 2.0