Inspirationsdag

Denna onsdag har tillbringats på Folkets hus med jobbet på sk inspirationsdag. Tre föreläsare som pratade om olika saker som bla rör möten med olika människor och tänka possitivt. Alla föreläsarna va kanonbra, skrattade mycket! Här är adressen till den sista föreläsaren som berörde mig mest  www.lourossling.se Alltid kul att göra nåt annat än svara i telefon nån dag. Får se hur inspirerad man är på jobbet imorgon då ;) Ska börja kl 7 för det är mycket att göra på marvin nu.

Imorgon fyller Anette år. På fredag ska hon ha grillfest. Vi har fixat barnvakt så det blir nog ganska livat och säkert mycket trevligt folk =)

Jag och Emelie åkte till Lina igår för att fixa barbiljetterna till bröllopet. Det gick fort och smidigt, tack för hjälpen Lina! Har även gjort klart kyrkoprogrammet. Prästen ska godkänna så kan jag skicka det till Spira för tryckning.

Annars har jag hört att det ska bli jättefint väder till helgen, det ser jag fram emot! Då blir det nog grillning och börja med gung- och klätterställning.

Nu ska jag köra igång diskmaskinen och ta upp barnen ur badkaret.

Kram

Härlig helg!

Det blev en lyckad fredagkväll på multichallenge. Först körde vi gocart(Felicia och Emelie körde oxå) och sen laserhallen(Anette, Linda och jag mot Jimmy, Lage och Tommy). Grymt kul! Hade kunnat lekt en stund till om de inte varit för att vi boakt bord på Jack Rabbit ;) Avslutade kvällen med god mat och jag tror att det var en uppskattad present.

Jimmy köpte sin efterlängatde HD i fredags. Vi åkte en liten tur när barnen somnat. Bara till skolan fram och tillbaka, kul!

Det har varit kanonväder i helgen. Igår blåste det lite men de va ändå ok. Grillade här hemma med Fredrik, Lise och deras barn.

Idag kom Isa med lilla söta E förbi en sväng. Alltid kul att träffas och surra lite. Barnen somnade tidigt ikväll så då tvättade Jimmy sin mc medan jag oljade in altanen på baksidan. Det blev jättebra när den blev klar(se bilder nedan)! Så glad att jag har en händig man :)




Nu fattas bara trapp, räcke el liknande. Har inte bestämt än hur vi ska ha det.



Jimmy tvättar HD:n

Hoppas på lika bra väder nästa helg!

Kram

Mindre än en månad kvar nu......

till bröllopet! Känns helt galet men jag ser verkligen fram emot det. Igår kväll fick jag hjälp av Johanna att göra rispåsar som gästerna får när de kommer till kyrkan. Jag skrev även ett mail till alla där jag bla berättade att min bror är toastmaster. Om en månad heter jag Anna Wikström! Kommer nog skriva Hemmingsson ett antal gånger innan jag lärt mig :)

Idag firade vi Jimmys momma som nyss fyllde 75år med middag hos Jimmys morbror. Verkligen god mat!

Känns så trisst att jobba imorgon men det är ju trots allt bara en dag så är det helg igen. Emelie ska nog vara hos en kompis mest hela dagen imorgon och Jimmy ska troligtvis köpa mc. Han va och provkörde en i lördags och det enda som inte är helt ok är färgen. Men för 1000-1500:- så kan en kompis lacka om den i vilken färg han vill. Jag tycker att det är mycket pengar, men jag vet ju att han verkligen vill ha en.

Efter jobbet imorgon ska vi på multichallenge med Jimmys mamma och hennes sambo. Köra gocart, ev laserhallen och käka middag på Jack Rabbit. Så nu måste jag nog strax lägga mig så att jag orkar med hela morgondagen.


Vårt uteprojekt just nu, påbyggnad av altanen.

Kram

Djungelhuset!

För några veckor sedan bestämde vi i föräldragruppen(Emelies) att vi skulle ses på djungelhuset. Alla kunde förutom Malin som numera bor i Umeå. Vi var 5 mammor och 11barn. Barnen lekte jättebra och tycket det va jättekul och vi mammor fick prata en hel del med varandra. Här nedanför är några bilder som visar hur kul de va.

Emelie och Jolin snurrar


Malte och Felicia hoppar


Alla 6 barnen mars -05


5 av de 6 barnen med sina syskon(Felicia saknas för hon sov)


Mammorna och Samuel och Noels lillebror

Imorgon är det jobb igen, men bara en dag :)

Kram

Chokladansiktsbehandling!

När mamma fyllde år så gav jag henne en duo chokladansikstsbehandling på Dolce Vita. Jag klargjorde tydligt att jag va den andra personen som oxå skulle få behandlingen :) Vi va där kl 16.00 idag. Så himla skönt att bara ligga ner och slappna av i en hel timme! Sen känner man sig så fräsch oxå efter en ansiktsbehandling. Super på en fredag em. Jag föreslog till mamma igår att vi kunde väl äta nåt efteråt, men de skulle iväg till torpet direkt så det gick inte :( Köpte med kinamat hem ist, men det kändes så himla flottigt så jag va inte så nöjd.

Måste lägga mig nu. är så himla trött! Har så mycket att planera och tänka på hela tiden just nu. Pratade med lillebror igår och han blir toastmaster på bröllopet. Han verkar ta det på stort allvar och det känns kul.

Ihelgen blir det mest fixa här hemma på gården tror jag. Åka in till stan och handla en sväng, annars bara lugnt. Grilla om det blir bra väder.

Nu ska jag släpa upp Jimmy ur soffan så får han fortsätta sova i sängen.

Godnatt!

Farväl Micke!

Nu har vi sagt farväl Micke, men du kommer för alltid leva kvar i våra minnen. Det va en fin begravning med mycket bra musik och fina ord. Fina blommor och ett fint kort på en leende Micke uppe på kistan. Det känns fortfarande helt overkligt och jag kan bli så arg när jag tänker på att han "bara" lämnade allting. Hade varit lättare att acceptera om det tex varit en olycka. Micke skulle ju komma på vårt bröllop! Vi skulle ha så mycket kul tillsammans, jag skrattade ofta i Mickes sällskap. När jag såg Anna och Leo idag brast det totalt. Lilla Leo! Tur att han är så pass liten. Han va den enda som va till synes oberörd. Han kanske på nåt sätt förstår men tar det bäst av alla. Han satt så tyst och stilla mest hela tiden under minnesstunden men sen efteråt va det bara bus och lek. Man ser verkligen Micke i honom.

Mickes bil stod parkerad utanför lokalen där minnesstunden hölls


Leo, lika glad & busig som......


Bella, Mickes hund som oxå va med idag.

Jimmy åkte till stan efter middagen för att träffa flera av de som va på begravningen idag. Förmodligen prata och skratta om Mickes alla möjliga upptåg och galenskaper. Minnas honom precis som han var.

Vila i frid Micke!




Minnesstund

Kl 13.00 idag är det minnesstund för Micke. Antar att det kommer vara mycket folk där. Det kommer att va tungt. Har fortfarande inte förstått att Micke är borta och vet inte om jag  nånsin kommer att förstå. Tänker mycket på Leo, Anna, hans mamma, pappa och syskon.

Igår firade vi Jimmys mormor som fyllde 75år. Det va smörgåstårta, tårta och kakor. Väldigt gott!

Har så mycket att tänka på just nu ang bröllopet. Känns som att det blir så mycket på mig men samtidigt så vill ju jag styra och ställa det mesta. Jimmy tänker mest på motorcykel just nu. Kan bli lite frustrerad men jag tycker ju att han ska köpa en oxå. Just nu är det en i Piteå som är mest intressant.

Idag har jag och Emelie namnsdag, Linnéa! Vi ska nog fira det på nåt sätt ikväll ;)

Kram


Ris eller inte?!

Nu har jag köpt tyg och band för att göra "rispåsarna", men många påpekar att det är farligt för fåglarna att äta ris för att det bla sväller i deras magar. Därför har jag läst på lite och det är enligt Statens veterinärmedicinska anstalt inte farligt för fåglarna. Det finns tydligen inget fall där en fågel har dött av uppsvällt ris i magen. Men jag vill ändå slippa diskussionen och dessutom måste man tvätta riset för att det inte ska ge fläckar(fast det finns nåt ris som inte fläckar av sig). Jag får nog fundera en stund till.

Förutom tyg och band till påsarna så köpte jag bordsplaceringslappar, märkpenna, gästbok, lite kläder till barnen och hämtade ringen!

Kände mig så duktig igår kväll. Tog min första joggingtur för året. Lite jobbigt men så ska de ju vara ;) Tidigare på dagen va vi till Jimmys pappa och då följde jag med Linda & BX  ut på en ridtur på Banditen.

Emelie lekte hos Navin igår och de verkar ha haft kul, men det märktes på eftermiddagen att hon va trött.

Jimmy gjorde ett bra jobb i Tallin! Mycket sprit blev det :)

Nu är det bara en timme kvar till lunch!

Kram

Fredagsmys

Idag ska jag och barnen ha riktigt "fredagsmys". Först ska vi äta på sibylla och sen på badet(eller omvänd ordning, inte bestämt riktigt). Efter badet köper vi nog med oss nåt gott och åker hem för att mysa i soffan. Emelie har hört ordet fredagsmys på dagis och tagit väldigt fasta på det. De ser verkligen fram enot badet. Emelie har frågat hela veckan när det är fredag.

På onsdag ska vi på Mickes begravning. Känns jobbigt men ändå viktigt. Värst att se alla anhöriga så ledsna.

Jimmy ringde nyss från Tallin, verkar som han handlar på rätt bra =)

Imorgon ska jag lämna kidsen hos farmor en stund medan jag uträttar några ärenden på stan. Ska bla köpa tyg och band till rispåsarna, present till Jimmys mormor som fyller 75år på tisdag och ev hämta ringen på svedbergs.

Nu ska jag jobba på de sista 10 minuterna innan helg!

Kram

Lång vecka

I söndags kväll hade jag ångest inför denna vecka, hela 5 arbetsdagar! Normalt är ju arbetsveckorna 5 dagar men jag har blivit lite bortskämd med 3 och 4 dagars veckor en tid nu så det kändes lite segt. Men nu är det onsdag och det har ändå gått hyfsat bra. Imorse började jag 7.00 och ska nog göra det imorgon oxå för vi har så mycket att göra på Marvin(telefonkatalogen som vi i växeln använder) nu.

Det blir till att kliva upp tidigt imorgon. Ska skjutsa Jimmy till flyget ca 6.30 och innan det så ska barnen vara lämnade på dagis.

Just nu sitter jag och kollar vad Jimmy kan tänkas köpa för nåt i Tallin inför bröllopet. Öl, whiskey, vin osv. :)

Jag har tagit friskvård sista halvtimmen idag så jag slutar 15.00. Ska nog cykla och hämta barnen på dagis. Ikväll ska jag och Johanna promenera. Tänkte göra det igår men Jimmy va hos sin pappa och hjälpte honom med nåt och kom hem så sent.

Nu ska jag fika sen är det bara 30min arbetsdag kvar!

Kram


Felicia 2år!

Idag har vi firat Felicia som fyller 2år! Mycket roliga och bra presenter har hon fått och mycket fika blir det. Igår fick vi besök av Fredrik, Lise, Oliver och Tuva på dagen. På kvällen va Lina & Hasse här och grattade.

Känns inte som att det är maj, snarare juli. Det har varit så soligt och fint i flera dagar nu. Vi har grillat två gånger och det är ju så gott! Imorgon tror jag att det skulle bli lite sämre men då får man väl passa på att göra lite tråkiga inomhusgrejer som att städa och tvätta eller nåt :(


Felicia några timmar gammal


Felicia 2år, här tillsamans med Emelie 4,5år

Kram



RSS 2.0